Η Ιωάννα Τούνη απάντησε σε μηνύματα από μητέρες στο Instagram που της ζητούσαν να εξηγήσει πώς καταφέρνει να ταξιδεύει παρά το ότι είναι μητέρα.

Η influencer δήλωσε ότι αυτό που φαίνεται στα social media δεν αντικατοπτρίζει πάντα την πραγματικότητα και επισήμανε ότι διανύει μια δύσκολη περίοδο. Το βίντεο που δημοσίευσε σε story χθες προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την επόμενη μέρα, όπου το πάνελ σχολίασε τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη. Απευθυνόμενη στις ακόλουθές της, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Με ρωτάνε πώς τα καταφέρνω όλα και έχω το παιδάκι μου παντού και ταξιδεύω. Είμαι κομμάτια, νιώθω το τελευταίο διάστημα -ο Παρης είναι τώρα 17 μηνών- νιώθω ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. Όπου και να είμαι, είμαι με ένα άγχος μια έγνοια, κάπως σαν να μην το ζω κιόλας, τρέχω συνέχεια κάπως είμαι πάρα πολύ κουρασμένη». Στη συνέχεια, η influencer δήλωσε ότι δεν απολαμβάνει κάθε στιγμή που δείχνει στα social media, αναφερόμενη πιθανώς στις διακοπές της και τα βίντεο που δημοσιεύει.

«Αυτό που θέλω να μοιραστώ με τις μαμάδες είναι ότι με βλέπετε φαινομενικά πράγματα αλλά δεν σημαίνει ότι απολαμβάνω ή ότι είμαι ελεύθερη. Τρέχω, μην νομίζεις ότι το δικό μου το μωρό είναι κάτι άλλο. Κι εγώ περνάω μια φάση λίγο περίεργη» είπε στο story της, η Ιωάννα Τούνη. Μετά την προβολή του αποσπάσματος στο «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα όσα είπε: «Το καταλαβαίνω, γιατί όντως είναι συνέχεια με το παιδάκι της και μπράβο της, αλλά αν το ακούνε γυναίκες που έχουν τρία και τέσσερα παιδιά ή δεν έχουν την οικονομική και δυσκολεύονται, τους φαίνεται κάπως». Από την άλλη, η συνεργάτιδά της, Έλενα Πολυκάρπου, είπε ότι τη θαυμάζει που παίρνει τον γιο της μαζί της σχεδόν παντού.

Διάβασε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Έρχεται στην Αθήνα και ανοίγει νέο μαγαζί Bubblegun!