Κορίτσια ο Momoa… τρέξτε γιατί είναι και επίσημα ελέυθερος αφού η πρώην σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου!

Η Lisa Bonet υπέβαλε αίτηση για διαζύγιο από τον Jason Momoa, δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η 56χρονη υπέβαλε την αίτηση στις 8 Ιανουαρίου, αναφέροντας ανίατες διαφορές ως αιτία διαζυγίου. Παρόλο που ο χωρισμός τους συνέβη στις 7 Οκτωβρίου 2020, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2022 με κοινή δήλωση.

Στην ανακοίνωση του χωρισμού, ανέφεραν: “Όλοι αντιλαμβανόμαστε την πίεση και τις αλλαγές σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο. Μια ανατροπή συμβαίνει και η οικογένειά μας δεν είναι εξαίρεση. Νιώθοντας και βιώνοντας τις συνταρακτικές αλλαγές που συμβαίνουν. Μοιραζόμαστε τα νέα της οικογένειάς μας ότι τραβάμε χωριστούς δρόμους. Η αγάπη ανάμεσά μας παραμένει, εξελίσσεται με τρόπους που εύχονται να γνωρίσει και να βιώσει. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον να γίνει ό,τι θέλει να γίνει.

Στην αίτηση διαζυγίου, η Lisa Bonet ζήτησε συνεπιμέλεια για τα παιδιά και καμία διατροφή από καμία πλευρά. Ο Jason Momoa, 44 ετών, έχει δύο παιδιά με την ηθοποιό, την 16χρονη Lola και τον 15χρονο Nakoa-Wolf. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2005 μέσω κοινών φίλων σε jazz club, ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μετά από 12 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, παντρεύτηκε μετά από πέντε χρόνια σε μια μυστική τελετή τον Οκτώβριο του 2017.

Διάβασε επίσης:

Ο Γιώργος Λάνθιμος και τα βίντεο κλιπ που έγιναν viral!