Σας χαιρετούμε και σας καλωσοριζούμε! Είμαστε  χαρούμενοι για την επίσκεψη σας και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τα προιόντα μας.  Τα OUMIES γεννήθηκαν το 2016 από αγάπη για το προιόν και αναμνήσεις απο ηλιόλουστα ελληνικά καλοκαίρια, πάντα συνδεδεμένες με ένα ζευγάρι σανδάλια.

CaptureCapture

Έπειτα απο μεγάλη έρευνα για διαφορετικά υλικά, χειροποίητες τεχνικές, επιδέξιους τεχνίτες και τις καλύτερες προθέσεις μας, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε την collection μας, για να δημιουργήσετε και εσείς τις δικες σας καλοκαιρινές αναμνήσεις. Τα OUMIES απευθύνονται στη γυναίκα που ξέρει τί θέλει, νιώθει όμορφα και άνετα με τον εαυτό της και το ίδιο θέλει να νιώθει και με τα σανδάλια της.

CaptureCapture

Τα OUMIES κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, απο άρτια καταρτισμένους τεχνίτες και γνήσια δέρματα πολύ καλής ποιότητας. Αισθανόμαστε περήφανοι που βοηθούμε στην αναβίωση και συντήρηση της αυτής της τέχνης , που οι ρίζες της προέρχονται από την αρχαία Ελλάδα. Το ίδιο περήφανες θέλουμε να αισθάνονται και οι γυναίκες που φορούν OUMIES. Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. ENJOY!!!

H OUMIES συμμετέχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25-28 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς

One Response