Από αυτά που μας κουράζουν περισσότερο στις καλοκαιρινές διακοπές είναι να βρούμε τραπέζι στο αγαπημένο μας εστιατόριο. Αυτό πια δεν ισχύει γιατί πλέον με το e-table όλα γίνονται μαγικά. Για να είναι όμως πιο γρήγορη και πιο εύκολη η διαδικασία το e-table χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Nummuspay.

Το Nummuspay, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες διαχείρισης online πληρωμών και συνδρομών, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη γνωστή υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων σε καταστήματα εστίασης, e-table.

Το e-table έχει ξεκινήσει να αξιοποιεί τις προηγμένες δυνατότητες της πλατφόρμας του Nummuspay, αυτοματοποιώντας όλες τις διαδικασίες πληρωμής ανάμεσα στο ίδιο και τις επιχειρήσεις που φιλοξενεί μέσα από την υπηρεσία του. Επιπλέον, μέσω του Nummuspay υλοποιήθηκε μια ενοποιημένη πλατφόρμα τιμολόγησης, η οποία συνεργάζεται με τις υπάρχουσες εφαρμογές του e-table, ώστε να εκδίδονται αυτόματα τα τιμολόγια που αφορούν τους συνεργάτες της εταιρείας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, το Nummuspay υλοποίησε τη σύνδεση του e-table με το e-commerce σύστημα της τράπεζας που χρησιμοποιεί η γνωστή εφαρμογή.

Αναφερόμενος στη συνεργασία, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του e-table κ. Γιώργος Αρφαράς δήλωσε ότι «καταφέραμε με τη βοήθεια της Nummuspay να αυτοματοποιήσουμε πολύ μεγάλο μέρος της διαδικασίας εισπράξεων, μειώνοντας τα σχετικά κόστη μας και δίνοντας στους πελάτες μας ένα καινοτόμο εργαλείο διαχείρισης των συνδρομών τους».

«Το γεγονός ότι το e-table επέλεξε την πλατφόρμα και τις υπηρεσίες μας δείχνει το υψηλό επίπεδο των λύσεων που έχουμε δημιουργήσει στο Nummuspay. Το e-table είναι μια από τις πλέον καινοτόμες ελληνικές εταιρείες και η συνεργασία μαζί του μας έχει βοηθήσει, ώστε να βελτιώσουμε περαιτέρω την πλατφόρμα μας», δήλωσε ο Σάββας Κουτρούλλης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Nummuspay.