Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι το ζώδιο σου μπορεί να σε βοηθήσει να επιλέγεις σωστά χρώματα για το καθημερινό εντυπωσιακό μακιγιάζ σου; Και όμως, η νέα σειρά της essence σε βοηθάει να διαλέξεις λέγοντας απλώς το ζώδιο σου! Εμπνευσμένη από τα 4 αυτά στοιχεία, η essence δημιούργησε την Trend Edition “My POWER is …”: Με τα χρώματα και τα συστατικά τους, οι τέσσερις αντίστοιχες παλέτες σκιών, τα ενυδατικά primer σε μορφή σπρέι και τα κραγιόν θυμίζουν τη δύναμη της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα αλλά και την εξαιρετική τους επίδραση στα δώδεκα σημάδια του ζωδιακού κύκλου. Βρείτε τη δύναμή σας

Χωρίζοντας σε κατηγορίες τα ζώδια με τα 4 στοιχεία της φύσης:

Ζώδια της φωτιάς

Ξεκινάμε από τα ζώδια της φωτιάς τα οποία είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης, διακρίνονται για τον δυναμισμό και φυσικά για τη δημιουργικότητα τους. Βασικό χαρακτηριστικό τους δεν είναι άλλο από το φλογερό ταπεραμέντο τους. Είναι ενθουσιώσεις, παθιασμένοι και φυσικά αστείοι.  Αν είσαι ένα από τα παραπάνω ζώδια τότε πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε δική σου την παλέτα σκιών FiRe, η οποία ενθουσιάζει με τις έντονες ζεστές πορτοκαλί και κοκκινωπές καφέ αποχρώσεις. Άλλωστε μη ξεχνάς, το κόκκινο είναι το αγαπημένο χρώμα των παραπάνω ζωδίων. Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρησιμοποίησε το το σπρέι FiRe που κυριαρχεί ο αμέθυστος και χαρίζει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Φυσικά, μη παραλείψεις να φορέσεις ένα βαθύ σκούρο κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητα σου.

Ζώδια της γης

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε είσαι σίγουρα Ταύρος, Παρθένος ή φυσικά Αιγόκερως. Το γήινο στοιχείο τους αντιπροσωπεύει την υλική δημιουργία αλλά και την πρακτικότητα. Είναι λογικοί, γεμάτοι υπευθυνότητα και οπλισμένοι με αρκετή υπομονή.  Γειωμένος, πιστός και συγκεντρωμένος – αυτά είναι τα τυπικά χαρακτηριστικά του Ταύρου, του Παρθένου και του Αιγόκερου. Ο μοναδικός πράσινος τόνος και οι φυσικές γήινες αποχρώσεις της παλέτας σκιών EaRth αντιπροσωπεύουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Χρειάζεσαι παραπάνω αυτοπεποίθηση; Το σπρέι EaRth με αβεντουρίνη έχει αποτέλεσμα γείωσης και σε βοηθά να κατακτήσεις ό,τι χρειάζεσαι. Μια ζεστή γήινη απόχρωση στα χείλη η οποία συμβολίζει τη γη είναι ιδανική για εσένα.

Ζώδια του αέρα 

Τα τρία ζώδια αυτής της κατηγορίας δεν είναι άλλα από τον Δίδυμο, τον ζυγό και φυσικά τον Υδροχόο. Αν έχεις παρατηρήσει τα συγκεκριμένα ζώδια τότε θα δεις πως είναι αρκετά επικοινωνιακά αλλά και φιλελεύθερα. Δεν τους αρέσει η στασιμότητα ενώ είναι γεμάτοι με πρωτοποριακές ιδέες που εντυπωσιάζουν. Είναι έξυπνοί, περίεργοι  και ανεξάρτητοι – τόσο το εντυπωσιακό χρυσό χρώμα της όσο και οι διακριτικές nude αποχρώσεις της παλέτας σκιών AiR δημιουργήθηκαν για αυτά τα ζώδια. Ήρθε η ώρα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και για να το πετύχεις αυτό η ενυδάτωση με τη βοήθεια του mist είναι ιδανική, άλλωστε ο ροζ χαλαζίας στο aiR hydrate & prime mist προάγει την αγάπη για τον εαυτό μας. Η έντονη απόχρωση του μούρου στα χείλη σου ολοκληρώνει το look στο στοιχείο του αέρα κάνοντας τα για φίλημα.

Ζώδια του νερού 

Ο καρκίνος, ο σκορπιός αλλά και οι ιχθύες είναι ζώδια του νερού τα οποία είναι γεμάτα φαντασία. Φυσικά έχουν ανεπτυγμένη τη διαίσθηση τους. Όπως το νερό κινείται έτσι και αυτά δεν μένουν ποτέ στάσιμα για αυτό είναι δύσκολο να παραμείνουν σταθερά στα συναισθήματα τους.  Τα ζώδια του νερού, ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, διαισθητικά και δημιουργικά. Οι μπλε και τιρκουάζ αποχρώσεις εκφράζουν το συναισθηματικό τους βάθος και αποτελούν το επίκεντρο της παλέτας σκιών WateR. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το mist, ο κρύσταλλος του στοιχείου WateR μπορεί να σας βοηθήσει να διώξετε τα αρνητικά συναισθήματα και να εστιάσετε στη δική σας ενέργεια. Μη ξεχάσεις φυσικά ένα φωτεινό κόκκινο ροζ κραγιόν για να έχεις ακόμα περισσότερο πάθος στα φιλιά σου.