Τα παιδιά της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι «απολαμβάνουν κάθε λεπτό» των διακοπών.

Λίγες μέρες αφότου βγήκε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, η Μέγκαν Μαρκλ περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες, για την εκδήλωση Power of Women του Variety.

Η εκδήλωση γιορτάζει τους τιμώμενους της έκδοσης Power of Women, οι οποίοι έχουν το δικό τους εξώφυλλο στο Variety. Η Μέγκαν Μαρκλ, 42 ετών, τιμήθηκε πέρυσι και είπε στους δημοσιογράφους στο κόκκινο χαλί ότι ήταν «περήφανη» που ήταν παρούσα για να προσφέρει την υποστήριξή της.

Οι φετινοί τιμώμενοι του Power of Women είναι οι Fantasia Barrino, Billie Eilish, Lily Gladstone και Carey Mulligan. Οι συνιδρυτές του Lucky Chap, Margot Robbie, Tom Ackerley και Josey McNamara βραβεύτηκαν με το βραβείο Παραγωγού της Χρονιάς.

Αν και παρευρέθηκε στην εκδήλωση χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι, μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους ότι η αγαπημένη της γιορτινή παράδοση είναι ότι «τα μικρά τους απολαμβάνουν κάθε λεπτό».

Το βασιλικό ζευγάρι μετακόμισε στην Καλιφόρνια το 2020 με τον γιο τους, πρίγκιπα Άρτσι. Υποδέχτηκαν την κόρη τους, την πριγκίπισσα Lilibet, τον Ιούνιο του 2021 στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

«Όταν γίνεσαι γονιός, θέλεις ειλικρινά τα παιδιά σου να βρουν τα πράγματα που τους προσφέρουν απόλυτη χαρά», είπε η Μέγκαν.

«Είναι τα παιδιά μας, προφανώς, και είναι μέρος μιας κληρονομιάς και μιας παράδοσης και μιας οικογένειας που θα έχει άλλες προσδοκίες. Αλλά θέλω να μπορούν να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι», εξήγησε η Μέγκαν.

Διάβασε επίσης:

Snoop Dogg: Κόβει το κάπνισμα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.