Ένα Exclusive concert ετοιμάζει η Liposan και σε περιμένει να ανακαλύψεις μαζί της τα νέα Liposan Crayons  παρέα φυσικά με τις Melisses στο Box! To Σάββατο 30/3 το αγαπημένο μας Liposan θα «ντύσει» με χρώμα το BOX και καλεί όλες όσες θέλουν να γιορτάσουν μαζί του τη νέα σειρά Crayons με τα 5 μοναδικά χρώματα, να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, για μια ευκαιρία να κερδίσουν μία από τις 150 διπλές προσκλήσεις και να ζήσουν μια μοναδική exclusive εμπειρία!

Capture

Πώς μπορείς να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα δουν από κοντά τις MELISSES; Δήλωσε συμμετοχή στο link που ακολουθεί Liposan Exclusive Concert, ακολούθησε τα «βήματα» και μπες στο διαγωνισμό για να κερδίσεις μία από τις 150 διπλές προσκλήσεις και να ζήσεις την πιο exclusive εμπειρία που σου προσφέρει το Liposan και η νέα σειρά  Liposan Crayons!

Τα νέα Liposan Crayons είναι το νέο σου beauty gadget και έρχονται και αλλάξουν τα δεδομένα συνδυάζοντας μοναδικά την φροντίδα των χειλιών σου, όπως μόνο το Liposan ξέρει, με έντονα και νεανικά χρώματα, για μία πρωτόγνωρη εμπειρία φροντίδας και εμφάνισης!

Βάλε χρώμα και φροντίδα στο χαμόγελο σου με μια κίνηση, επιλέγοντας το δικό σου Liposan Crayon κι έλα στο πιο fun party powered by Liposan!

About The Author