Για μια Κυριακή γεμάτη σασπένς και αγωνία, το Netflix διαθέτει μια πληθώρα θρίλερ που μπορούν να σας κρατήσουν σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος. Εδώ είναι 5 προτάσεις που θα σας καθηλώσουν.

“Bird Box”

Η Sandra Bullock πρωταγωνιστεί σε αυτό το μεταποκαλυπτικό θρίλερ, όπου μια μυστηριώδης δύναμη οδηγεί τους ανθρώπους στην αυτοκτονία μόλις την αντικρίσουν. Η πρωταγωνίστρια πρέπει να ταξιδέψει με τα δύο παιδιά της μέσα από επικίνδυνα εδάφη, με τα μάτια τους καλυμμένα, για να επιβιώσουν. Το “Bird Box” προσφέρει αδιάκοπη αγωνία και ανησυχητική ατμόσφαιρα, που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση.

“The Invisible Guest”

Αυτό το ισπανικό θρίλερ, με τίτλο “Contratiempo” στα ισπανικά, αφηγείται την ιστορία ενός επιτυχημένου επιχειρηματία που κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του. Προσλαμβάνει έναν κορυφαίο δικηγόρο για να τον βοηθήσει να ξετυλίξει την αλήθεια. Με συνεχείς ανατροπές και αποκαλύψεις, το “The Invisible Guest” είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας αμείωτο.

“Gerald’s Game”  στο Netflix

Βασισμένο στο βιβλίο του Stephen King, το “Gerald’s Game” είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που επικεντρώνεται σε μια γυναίκα που βρίσκεται δεμένη στο κρεβάτι μετά τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού. Καθώς παλεύει να απελευθερωθεί, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς της δαίμονες. Το “Gerald’s Game” συνδυάζει την ψυχολογική ένταση με την τρόμο, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία.

“Hush”

Αυτό το θρίλερ ακολουθεί μια κωφή συγγραφέα που ζει απομονωμένη στο δάσος και πρέπει να παλέψει για την επιβίωσή της όταν ένας μασκοφόρος δολοφόνος εμφανίζεται στο παράθυρό της. Το “Hush” διαχειρίζεται εξαιρετικά την ένταση και την απομόνωση, κάνοντάς σας να νιώθετε την απειλή σε κάθε σκηνή.

“The Platform”  Netflix

Αυτό το ισπανικό δυστοπικό θρίλερ παρουσιάζει μια κάθετη φυλακή όπου οι κρατούμενοι είναι τοποθετημένοι σε ορόφους και ένα τραπέζι γεμάτο φαγητό κατεβαίνει από την κορυφή προς τα κάτω. Οι ανώτεροι όροφοι απολαμβάνουν πλούσια γεύματα, ενώ οι κατώτεροι λιμοκτονούν. Το “The Platform” εξερευνά θέματα κοινωνικής ανισότητας και επιβίωσης με μια ακραία, αγωνιώδη ματιά.

Αυτά τα πέντε θρίλερ του Netflix είναι ιδανικά για μια Κυριακή γεμάτη ένταση και αγωνία. Κάθε ταινία προσφέρει κάτι μοναδικό, διασφαλίζοντας ότι δεν θα πάρετε τα μάτια σας από την οθόνη.

Διάβασε επίσης:

Netflix: Εκπομπές-διαγωνισμοί που θα σε καθηλώσουν!