Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα απίστευτα μπισκότα κανέλας που έχουν «στοιχειώσει» τις παιδικές μου αναμνήσεις. Τα ανακάλυψα πρώτη φορά όταν ήμουν περίπου 5 επειδή στο εξοχικό μας υπήρχαν δύο παιδιά που τους τα έδινε η γιαγιά τους. Κλάμα εγώ που η γιαγιά μου δεν μου είχε πάρει τέτοια μπισκότα και μένα να φάω τα απογεύματα και έκανα ανταλλαγή τους έδινα τα δικά μου για να μου δώσουν από τα δικά τους επειδή μου άρεσαν περισσότερο. Μέχρι που το κατάλαβε η γιαγιά μου και μου πήρε πολλά πακέτα τέτοια μπισκότα κανέλας, ξέρεις αυτά που έχουν την ζαχαρίτσα από πάνω και κάνουν σαν κυματάκι στο πάνω μέρος του μπισκότου.

Χρόνια μετά έπεσε το μάτι μου πάνω στα ίδια μπισκότα, Goody! Ναι, είναι τόσο υπέροχα, έχουν ακριβώς την ίδια γεύση και τη ζαχαρίτσα από πάνω, ναι ναι και το κυματάκι! Και δεν μπορώ να αντισταθώ και να φάω  μόνο ένα. Και τώρα που τα βρήκα, δεν τα δίνω σε κανέναν. Άσε που έχω πάντα ένα κουτί στο γραφείο για να τρώω με τον ελληνικό καφέ.  Όμως τώρα κάτι άλλαξε…

Capture

Τα αγαπημένα μπισκότα GOODY ανανεώνονται, με ολοκαίνουρια συσκευασία και δύο νέες, υπέροχες γεύσεις που όλοι θα λατρέψουν. Εκτός από τις κλασσικές και αγαπημένες γεύσεις κανέλας και βουτύρου, μπορούμε να τα απολαύσουμε πλέον και με γεύση λεμόνι – τζίντζερ και καβουρδισμένο αμύγδαλο.

Συνεχίζουμε να αντλούμε έμπνευση από τις διαχρονικές μας αξίες και να δημιουργούμε προϊόντα Αλλατίνη φτιαγμένα με Καλοσύνη: προϊόντα που συνδυάζουν την απόλαυση, με την ισορροπία και το μέτρο, απαντώντας στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες.

 

One Response