Σε έναν κόσμο που είναι πιο συνδεδεμένος από ποτέ, φαίνεται ότι δε συνδεόμαστε παντού το ίδιο, ειδικά όταν πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα. Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ανταποκρίνεται ο δικός σας απολογισμός συντρόφων έναντι του παγκόσμιου μέσου όρου, τότε ορίστε τα αποτελέσματα σύμφωνα με το Μέσο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων ανά χώρα 2024! Ο Παγκόσμιος χάρτης σεξουαλικών συντρόφων… μίλησε!

Κορυφαίος στην ομάδα με έναν επιβλητικό μέσο όρο 14,5 εραστών είναι η Τουρκία, η οποία όπως φαίνεται παρόλο που θα φανταζόμασταν να είναι πιο αυστηρά τα πράγματα, πήραν πρωτιά στο κομμάτι του σεξ. Κοντά στην Τουρκία βρίσκονται η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Ισλανδία, όλες με μέσο όρο πάνω από τον τυχερό αριθμό 13. Φαίνεται ότι όσο πιο κρύο είναι το κλίμα, τόσο πιο ζεστό είναι το κρεβάτι, εκτός από την Αυστραλία, όπου είναι σαφώς πολύ απασχολημένοι αποφεύγοντας την επικίνδυνη άγρια ​​ζωή.

Από την άλλη πλευρά, χώρες όπως η Ινδία, το Χονγκ Κονγκ, το Βιετνάμ και η Κίνα το κυμαίνονται κάτω από τέσσερις συντρόφους κατά μέσο όρο. Είτε πρόκειται για κοινωνικούς κανόνες είτε απλώς για ένα απίστευτα φορτωμένο πρόγραμμα και πού χρόνος για ζουζουνιές, αυτές οι χώρες κρατούν τη μπάλα πολύ χαμήλα.

Παγκόσμιος χάρτης σεξουαλικών συντρόφων

Παγκόσμιος χάρτης σεξουαλικών συντρόφων

Και μετά υπάρχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η χώρα της ελευθερίας και το μπερδεμένο φάσμα των σεξουαλικών συντρόφων. Με μέσο όρο 10-11 συντρόφους, οι Αμερικανοί βρίσκονται στη μέση του παγκόσμιου χάρτη αγάπης. Ωστόσο, η Λουιζιάνα είναι εδώ κάνοντας την υπόλοιπη χώρα να μοιάζει με ερασιτέχνες με μέσο όρο 15,7, ενώ οι κάτοικοι της Γιούτα το κρατούν πιο αποκλειστικό στο 2,6 κατά μέσο όρο. Φαίνεται ότι οι πιθανότητές σας για μια ζωντανή ερωτική ζωή μπορεί να εξαρτώνται απλώς από τον ταχυδρομικό σας κώδικα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 15η θέση και έχει κατά μέσο όρο 10,6 συντρόφους μαζί με την Ταϊλάνδη και το Ισραήλ.

Τελικά, ο κόσμος είναι γεμάτος ποικιλία, όχι μόνο σε πολιτισμούς και κουζίνες, αλλά και σε ερωτικές ζωές. Οπότε, όπου κι αν βρεθείτε σε αυτόν τον παγκόσμιο χάρτη αγάπης, να θυμάστε, δεν πρόκειται για τον αριθμό. Όλα έχουν να κάνουν με το ταξίδι… ή έτσι λένε!

10 χώρες με τον υψηλότερο μέσο όρο σεξουαλικών συντρόφων

Turkey 14.5
Australia 13.3
New Zealand 13.2
Iceland 13.0
South Africa 12.5
Finland 12.4
Norway 12.1
Italy 11.8
Sweden 11.8
Switzerland 11.1

 

Διάβασε επίσης:

Κονδυλώματα και λοιπά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα: Η Ευρώπη στέλνει SOS