Ακόμα κι αν είσαι το πιο γενναίο άτομο στον πλανήτη, υπάρχει κάποιος φόβος που μπορεί να σε λυγίσει! Δεν αναφερόμαστε στο φόβο ενός φαντάσματος ή στην ανησυχία για το άγνωστο, αλλά στους συναισθηματικούς κυρίως φόβους. Δες ποιοι είναι οι πιο πιθανοί φόβοι που μπορεί να έχεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου..

Κριός

Οι Κριοί φοβούνται να χάσουν κάποιο αγαπημένο άτομο, ιδιαίτερα έναν κοντινό τους φίλο. Μπορεί να μη το συνειδητοποιούν ούτε οι ίδιοι, αλλά δένονται πολύ με τους φίλους και βασανίζονται ιδιαίτερα αν για κάποιο λόγο κάτι πάει στραβά και τους χάσουν.

Ταύρος

Οι Ταύροι επιδιώκουν την άνεση στα πάντα. Συχνά πιστεύουν ότι ο τρόπος να την εξασφαλίσουν είναι τα χρήματα. Γι’ αυτό φοβούνται πολύ την οικονομική αστάθεια. Προστατεύουν με πάθος τα χρήματά τους και αποφεύγουν τα περιττά έξοδα και τα χρέη με κάθε κόστος.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις. Η διττή προσωπικότητά τους συχνά τους προκαλεί σύγχυση και αδυνατούν να εστιάσουν σε ένα πράγμα τη φορά. Όταν πρέπει να πάρουν μια σοβαρή απόφαση, βιώνουν έναν εσωτερικό εφιάλτη.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι φοβούνται να βγουν από τη ζώνη ασφαλείας τους. Στη ρουτίνα τους μόνο νιώθουν ασφαλείς. Αποφεύγουν μέρη και καταστάσεις που τους είναι άγνωστες και αισθάνονται παγιδευμένοι όταν πρέπει να επιλύσουν προβλήματα.

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. Όταν κάποιος τους αγνοεί, δεν αισθάνονται καλά. Δουλεύουν πολύ σκληρά για να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Ο μεγαλύτερός τους φόβος είναι να αισθανθούν ότι δεν έχουν καμία επίδραση στους γύρω τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί φοβούνται να περάσουν χρόνο μόνοι τους. Τίποτα δεν τους τρομάζει περισσότερο, ακόμα κι αν είναι για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούν να συντηρούν μακροχρόνιες σχέσεις. Μόνο έτσι αισθάνονται ασφαλείς.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί φοβούνται να δεθούν και να έρθουν πολύ κοντά με κάποιον. Νομίζουν ότι θα πληγωθούν ανεπανόρθωτα αν εκφράσουν με ειλικρίνεια τα συναισθήματά τους. Παρά το γεγονός ότι είναι ευαίσθητοι, έχουν την τάση να σπρώχνουν τους άλλους μακριά, γιατί τρομάζουν ότι θα χάσουν την ταυτότητά τους.

Τοξότης

Πολλοί Τοξότες είναι κλειστοφοβικοί. Λατρεύουν τη φύση και τα ταξίδια. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να περιοριστούν σε ένα κλειστό χώρο. Γι’ αυτό αποφεύγουν τις πολλές ευθύνες, που θα τους περιορίσουν για πολύ καιρό σε ένα μέρος.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι πάντα είναι προσηλωμένοι στη δουλειά. Εργάζονται σκληρά και πετυχαίνουν τους στόχους τους. Ο λόγος που το κάνουν, είναι ότι δε μπορούν να αντέξουν την αποτυχία. Αν κάτι πάει στραβά, δεν έχουν τη δύναμη να το ξεπεράσουν και το συναίσθημα αυτό εμποδίζει όλα τα καινούρια τους ξεκινήματα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι φοβούνται τον αντίλογο. Συχνά, κρύβουν αυτό που πιστεύουν πραγματικά και αναγκάζονται να συμφωνούν με τους άλλους, γιατί δε μπορούν να διαχειριστούν έναν ενδεχόμενο τσακωμό.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο ρομαντικές σκέψεις. Φοβούνται την ευθύνη, γιατί τους προσγειώνει στην πραγματικότητα και τους στερεί τη δυνατότητα να χάνονται στις σκέψεις τους και περιορίζει τη δημιουργικότητά τους.