Βλέπεις το χρώμα των μαλλιών στα μοντέλα στο Pinterest και το ζηλεύεις, θες να το κάνεις εσύ και αποφασίζεις λοιπόν να πας στη κομμώτρια για την μεγάλη αλλαγή.

Capture

Η αλήθεια είναι πως έχω ταλαιπωρήσει αρκετά τις κομμώτριες στο παρελθόν με τα διαφορετικά χρώματα που επιλέγω. Έτσι μπορούσες να με δεις τη μια μέρα με μωβ, την άλλη με κόκκινο, την τρίτη με ξανθό. Τη λύση στο πρόβλημα μου την βρήκε η ίδια η κομμώτρια με τη βοήθεια της Schwarzkopf Professional. 

Capture

Το κορυφαίο brand χρώματος IGORA έχει θέσει νέα δεδομένα στην αγορά. Τα είναι η στιγμή για το επόμενο βήμα στην καινοτομία αφού η ημι-μόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία IGORA VIBRANCE της Schwarzkopf Professional πρωτοπορεί και ανανεώνεται ολοκληρωτικά!

Capture

 Με τη βοήθεια λοιπόν της Igora Vibrance τώρα έχω περισσότερα:

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ Απόδοση – έως και 100% περισσότερη λάμψη στη στιγμή*, καθώς και αυξημένη προστασία των μαλλιών, χάρη στο νέο Σύμπλεγμα Ενυδατικής Προστασίας
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ευκολία – Η νέα ρευστή φόρμουλα με αναλογία ανάμιξης 1:1 επιτρέπει ευκολότερη σύνθεση, γρηγορότερη ανάμιξη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ – Η ημι-ρευστή μορφή του σας επιτρέπει να διαλέξετε είτε σύσταση σε μορφή Τζελ είτε Κρέμας. Απολαύστε την ευκολία στη χρήση ενός Τζελ ή την ακρίβεια που μόνο μια Κρέμα μπορεί να σας προσφέρει.
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ Επιλογές – Μια ολοκληρωμένη σειρά ημι-μόνιμων υπηρεσιών είναι τώρα διαθέσιμη (Σύστημα Διπλής Εφαρμογής, Βαφή στον ίδιο Τόνο, Παστέλ Ρεφλέ, Μοντέρνοι τόνοι, Εξουδετέρωση/Διόρθωση χρώματος, Ανανέωση χρώματος, Ενίσχυση λάμψης), με 68 αποχρώσεις που ταιριάζουν αρμονικά με τη σειρά IGORA ROYAL.

 

Εσύ τι χρώμα θα κάνεις; Με τις 68 αποχρώσεις κυριολεκτικά εγώ δεν ξέρω τι να διαλέξω!