Το 2024 έφτασε, και οι λαμπεροί celebrities γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά με πολυτέλεια, περιτριγυρισμένοι από φίλους, συγγενείς και σημαντικά πρόσωπα της ζωής τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί από αυτούς επέλεξαν να αποχωρήσουν από την Αθήνα, είτε εντός των συνόρων της Ελλάδας είτε στο εξωτερικό, προκειμένου να υποδεχτούν το 2024 με έναν εξαιρετικό τρόπο.

Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που επέλεξαν να περάσουν την Πρωτοχρονιά του 2024 μακριά από την πατρίδα, συγκαταλέγονται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι αποφάσισαν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Μεξικό, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρέα με τον Fipster προτίμησαν να υποδεχτούν το νέο έτος στο Μπαλί.

Σε άλλες εξωτικές τοποθεσίες βρέθηκε και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι επέλεξαν το Ντουμπάι για να περάσουν την περίοδο των εορτών μαζί με τις αγαπημένες τους δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας πήγε στο Κατάρ για να απολαύσει το τέλος του χρόνου, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

Επίσης, η Κατερίνα Καραβάτου επέλεξε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία για την Πρωτοχρονιά, όπου τελικά ο νέος χρόνος την βρήκε στο Λονδίνο.

Τέλος, η Ζέτα Μακρυπούλια, επέλεξε να υποδεχθεί το 2024 στη Ζανζιβάρη με το καλοκαιράκι που τόσο πολύ αγαπάει.

 

Διάβασε επίσης:

Ian Ziering: Νιώθει ευγνώμων που βγήκε αλώβητος μετά από την περιπέτεια που είχε