Η ημέρα των ερωτευμένων βρίσκεται προ των πυλών! Αν είστε κι εσείς λάτρεις  της καλής κουζίνας και της ρομαντικής ατμόσφαιρας εδώ σας έχουμε τα 3 top εστιατόρια για να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα ρομαντικό δείπνο παρέα με το ταίρι σας!

Ορίζοντες

Το εστιατόριο Ορίζοντες βρίσκεται στον λόφο του Λυκαβηττού, προσφέροντας μια εκπληκτική πανοραμική θέα της Αθήνας. Με μία εσωτερική διακόσμηση που αποπνέει πολυτέλεια και κλασική αισθητική και ένα δροσερό εξωτερικό χώρο, το εστιατόριο δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ιδανική για απόλαυση της ελληνικής γαστρονομίας. Η κουζίνα προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες, συνδυάζοντας παραδοσιακές συνταγές με μία μοντέρνα προσέγγιση. Το καταξιωμένο προσωπικό εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και συνιστά την ιδανική συνοδεία για το κρασί και τα εδέσματα. Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά και αποτελεί μια από τις πιο ρομαντικές και εντυπωσιακές επιλογές φαγητού στην πρωτεύουσα.

Διεύθυνση: Αριστίππου 1, Λυκαβηττός
Τηλέφωνο: 21 0721 0701
Ιστοσελίδα: orizonteslycabettus.grΑρχή φόρμας

Το τραίνο στο Ρουφ

Το γευστικό ταξίδι αρχίζει στο Wagon-Restaurant, την προπολεμική ιταλική εστιάμαξα, για μοναδικό δείπνο σε αυθεντική ατμόσφαιρα περασμένων εποχών.

Πρόκειται για μία αναπαλαιωμένη προπολεμική εστιάμαξα, που λειτουργεί ως εστιατόριο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ξεχωριστό δείπνο στην αυθεντική ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής ή και να παρακολουθήσουν στον ίδιο χώρο, ανάλογα με τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της κάθε περιόδου, εικαστικές εγκαταστάσεις, ζωντανή μουσική, εκθέσεις φωτογραφίας και άλλα πρωτότυπα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Διεύθυνση: Σιδηροδρoμικός Σταθμός Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
Τηλέφωνο: 210 5298922
Ιστοσελίδα: totrenostorouf.gr

Artisanal

Καλώς ήρθατε στο Artisanal, που στεγάζεται στους ιστορικούς τοίχους ενός κτιρίου του 1920.
Το όνομα Artisanal είναι η δέσμευση μας στην ουσία του “χειροποίητου”. Κάθε δημιουργία, που θα συναντήσετε εδώ, είναι μια απόδειξη της αφοσίωσης μας, από τις περίπλοκες λεπτομέρειες της διακόσμησης μας μέχρι τις γαστρονομικές δημιουργίες που θα απολαύσετε στο τραπέζι σας. Εδώ, η τέχνη του χειροποίητου σέβεται τον χρόνο.
Η γαστρονομική μας αφήγηση ξεδιπλώνεται με ένα ξεκάθαρα ελληνικό άρωμα, καθώς ξεκινάμε ένα ταξίδι για να προσφέρουμε αυθεντικές γεύσεις που απηχούν το πνεύμα της Ελλάδας. Προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες μας από την εγχώρια αγορά, έτσι ώστε κάθε συστατικό να αποτελεί μαρτυρία της χώρας που το γέννησε. Κάθε μέρα, η ομάδα μας επιλέγει τα καλύτερα υλικά για να επιμεληθεί ένα μενού που αποτυπώνει την αληθινή ουσία της ελληνικής κουζίνας.
Γευτείτε μαζί μας το γνήσιο, το χειροποίητο και τη διαχρονική γοητεία της “Ελληνικής Οικογενειακής Κουζίνας.

Διεύθυνση: Ζηρίνη 2, Κηφισιά
Τηλέφωνο: 21 0808 6111
Ιστοσελίδα: artisanal.gr

Διάβασε επίσης:

Άγιος Βαλεντίνος: Δες πόσο κοστίζουν τα κόκκινα τριαντάφυλλα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.