Το Ilios άνοιξε στη Σπυρομήλιου στο City Link και πραγματικά ετοιμάσου να γίνει o απόλυτος προορισμός. Γιατί όμως; Σου δίνουμε 3 απίθανους λόγους που θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι.

Capture

  1. Η καθημερινή αστική κουζίνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60 επανασυστήνεται στο κοινό της Αθήνας στο πιο κοσμοπολίτικο σημείο της πόλης. Οικείες γεύσεις που θυμίζουν κάτι από τα παλιά και πιάτα συνδεδεμένα με το ελληνικό στοιχείο και την παραδοσιακή κουζίνα, με την υπογραφή του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, πρωτοπόρου στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων και συνταγών της ελληνικής γης. Ζεστασιά, καθημερινή απλότητα και πρώτες ύλες επιλεγμένες κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς διαμορφώνουν την ταυτότητα του νέου γευστικού προορισμού. Το αθηναϊκό κοινό και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συνταγές βγαλμένες από περασμένες δεκαετίες εκτελεσμένες με σύγχρονη ματιά.Κασιώτικα ντολμαδάκια, παστό Σπάρτης, παλαιωμένη γραβιέρα Ίου, στάκα Χανιών είναι μερικές από τις ξεχωριστές γεύσεις που συνθέτουν το μενού. Την ιδιαίτερη ταυτότητα του ILIOS συμπληρώνουν τα μεγάλα φυτά στον εξωτερικό χώρο και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες της σύγχρονης Αθήνας στους τοίχους.
  2. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης που σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις τις απίθανες δημιουργίες από το μεσημέρι αν κάνεις κάποιο διάλειμμα από τη δουλειά ή κάποιο επαγγελματικό ραντεβού μέχρι αργά το βράδυ που θέλεις να απομακρυνθείς από την ένταση της καθημερινότητας.
  3. Η Αθήνα επιστρέφει στην οικειότητα της παράδοσης! Ο αέρας άλλης εποχής στο Ilios, ένα μαγαζί που είναι εμπνευσμένο από τον ηλίανθο σου δημιουργεί αναμνήσεις γεμίζοντας φως και ευχάριστη διάθεση στο πιο όμορφο σημείο της πόλης.

 

Capture