Ανατολικά του Σαββάτου και δυτικά της Πέμπτης, κάπου ανάμεσα στην Αθήνα, τη Νέα Υόρκη και το Μεξικό, σε περιμένει ένας προορισμός ξεχωριστός από τους άλλους.

Τι είναι αυτό που κάνει τα TGI Fridays™ τόσο ξεχωριστά; Είναι οι ανεπανάληπτες γεύσεις, τα cocktails που ρέουν άφθονα, ο πληθυσμός που είναι πάντα κεφάτος… είναι ο Fridays™ τρόπος ζωής.

Στα TGI Fridays™ δεν υπάρχουν πελάτες αλλά πολίτες που ανήκουν σε διαφορετικές «Fridays™ φυλές». Burger lovers, Tex-Mexistas, Cocktailos, Super Foodies, Steakers συναντιούνται στα TGI Fridays™ με ένα σκοπό: να χαλαρώσουν και να περάσουν καλά!

Σε αυτόν τον προορισμό τηρούμε το Good Food Democracy και όλοι έχουν πρόσβαση στη gourmet απόλαυση με casual χαρακτήρα.

Τα TGI Fridays™ είναι άλλωστε ξακουστά για τα αγαπημένα all time classics αλλά και για τις σύγχρονες γευστικές προτάσεις. Όπως λένε και στη γλώσσα τους, όλα είναι handcrafted, δηλαδή χειροποίητα και μαγειρεμένα την ίδια στιγμή που τα παραγγέλνεις.

Το #FridayFeeling είναι το μαγικό συστατικό που δένει όλους τους πολίτες του Fridays State of Life. Γιατί ό,τι μέρα και αν είναι όλοι θέλουμε να νιώσουμε αυτό το ανάλαφρο μαγικό συναίσθημα της Παρασκευής. Και στα TGI Fridays™ κάθε μέρα μπορεί να γίνει Παρασκευή. Η δική μας Παρασκευή!

Τα TGI Fridays™ σε προσκαλουν να ανακαλύψεις το Fridays State of Life.