Η καρδιά σου χτυπάει δυνατά αφού μόλις σου έστειλε εκείνο το πολυπόθητο μήνυμα και σου ζήτησε να βρεθείτε. Και τώρα πάμε στο αιώνιο πρόβλημα. Τι φοράς; Για ακόμα μια φορά λοιπόν θα επιλέξεις να πας για ψώνια. Μην μπερδευτείς όμως και αρχίζεις να τρέχεις σε έξαλλη κατάσταση από το ένα μαγαζί στο άλλο γιατί εμείς έχουμε τη λύση.

Μπλούζα

Capture

Πώς θα μπορούσες να ήσουν στυλάτη; Μα φυσικά αν επισκεπτόσουν τα καταστήματα Bershka ώστε να βρεις αυτή τη θαυμάσια μπλούζα από τη νέα της συλλογή. Μη τη χάσεις αφού ξέρεις καλά πως θα τη φορέσεις όλο το καλοκαίρι.

Τσάντα

Capture

Μια μικρή τσάντα είναι απαραίτητη για κάθε σου εμφάνιση και εμείς το βρήκαμε στο αγαπημένο μας brand.Ο οίκος Tod’s διερευνά σε βάθος μια σχέση πολύ ιδιαίτερη, αυτή της κάθε γυναίκας με την τσάντα της, στην προκειμένη περίπτωση με την D-Styling, καθώς οι stars αποκαλύπτουν μπροστά στην κάμερα τις μύχιες πτυχές της προσωπικότητάς τους, οι οποίες είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι περιοχές και οι κουλτούρες απ’ όπου προέρχονται.

Παπούτσια

Capture

Προσθέστε ένα ζευγάρι Converse και θα είστε 110% πιο cool. Κυρίαρχοι των δρόμων – και των μουσικών σκηνών – για πάνω από 100 χρόνια, τα παγκόσμια απίθανα αθλητικά είναι γνωστό ότι ταιριάζουν με όλα. Αλλά τώρα η Bershka τα ανεβάζει σε άλλο επίπεδο με μια νέα συλλογή Converse που έχει σχεδιαστεί για να κάνει αντίθεση με τα πάντα. Η συλλογή Converse exclusive for Bershka τα δίνει όλα για την λαμπερή νέα εποχή για προσωπική έκφραση όπου δεν ισχύουν οι κανόνες, αλλά η προσωπικότητα. Είναι εγγυημένο ότι θα ανεβάσει το επίπεδο των παπουτσιών σας, η συλλογή συνδυάζει τα σχέδια κλειδιά της σεζόν – λαμπερά print animal και λουλουδάτα Χαβανέζικα- όπως ποτέ. Για τα γυναικεία, η νέα συνεργασία έχει τρία νέα στυλ αθλητικά που συνδυάζουν τα σχέδια κλειδιά με τη μία. Τιγρέ, λεοπάρ και φιδίσια σχέδια με τρελά χρώματα συναντιούνται στο ίδιο αθλητικό. Δύο είδη χαβανέζικων λουλουδάτων σχεδίων  και ένα παπούτσι με μία ακόμα λωρίδα με λεοπάρ βούλες. Επέλεξε ανάμεσα στο κλασσικό χαμηλό Chuck Taylor – διαθέσιμο και σε πλατφόρμα – και το μποτάκι Chuck Taylor!