Ο Αύγουστος μπήκε για τα καλά και μας έχει συνεπάρει ήδη. Ο πιο ξέγνοιαστος και πιο ερωτικός μήνας του χρόνου ήρθε για να ζήσουμε μερικές από τις πιο ωραίες αναμνήσεις της χρονιάς. Τα ζώδια προβλέπουν απρόσμενες εξελίξεις για πολλούς από εμάς, αναλόγως τον αστρολογικό μας χάρτη. 

Τον Αύγουστο πρωταγωνιστεί η ανατρεπτική Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις αρχές του μήνα. Παράλληλα τα τετράγωνα του Άρη στον Κριό με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύουν την ένταση και τη νευρικότητα μέσα στο μήνα και δημιουργούν σημαντικές εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Στις 5 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσουμε όλα αυτά που νιώθουμε. Οι υπερβολές μπορεί να μας χαρακτηρίσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω μας.

Στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και ενισχύει την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά με το οικογενειακό μας περιβάλλον. Η αρμονία και η ζεστασιά που επικρατούν δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον, όπου απολαμβάνουμε την παρέα των δικών μας ανθρώπων.

Στις 13 Αυγούστου ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες και έντονη ανάγκη ελέγχου και χειρισμού των άλλων. Οι εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον λόγω του υπέρμετρου εγωισμού θα είναι έντονες. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που θα μας απογοητεύσουν.

Στις 19 Αυγούστου η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην συναισθηματική μας ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες. Οι υπερβολές περιορίζονται και καλούμαστε να αναλάβουμε ευθύνες που θα μας βοηθήσουν να δούμε τα αισθηματικά μας με γνώμονα το μέλλον και τη σταθερότητα.

Στις 20 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και στρέφουμε την σκέψη μας στην καθημερινότητα. Επικεντρωνόμαστε ώστε να βρούμε λύσεις σε καθημερινά και εργασιακά ζητήματα που μας ταλαιπωρούν.

Στις 22 Αυγούστου περνάει και ο Ήλιος στην Παρθένο, αλλάζοντας την διάθεσή μας. Ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με τον καθημερινό προγραμματισμό και υποχρεώσεις που πιθανά έχουμε αναλάβει.

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον μήνα Αύγουστο; Η πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Κριός

Κριέ μου ο Αύγουστος είναι αντιφατικός καθώς χωρίζεται σε ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα και άλλο ένα το οποίο μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες. Στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα στις 3/8 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου -με δυσαρμονική όψη του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο- μιλάει για ανατροπές στον οικονομικό τομέα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα περιττά έξοδα ώστε να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος για τυχόν έκτακτα έξοδα.

Μέχρι και τα μέσα του μήνα καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στο ταμείο σου και να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε αυτό. Στις 13/8 το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δείχνει πως για μερικές ημέρες μπορεί να υπάρξει ένταση γύρω σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 19/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα, νέες γνωριμίες αλλά και ευχάριστες στιγμές παρέα με φίλους!

Ταύρος

Ταύρε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορεί να ξεκινήσει με ένταση και σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8. Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως θα δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό κλίμα ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σου είναι αυτές που μπορούν να πυροδοτήσουν αντιδράσεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που δεν θέλεις να έχεις οριστικές ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 θα βοηθήσει το κλίμα, καθώς θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις προκειμένου να διευθετηθούν οικογενειακά ζητήματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 αλλάζει τη διάθεση σου προς το καλύτερο και σου λέει να αναλάβεις δράση προκειμένου να διευθετήσεις τα θέματα που σε αφορούν! Παρότι αυτός ο μήνας θα έχει αρκετή ένταση για εσένα, να θυμάσαι πως θα έχει και αρκετές στιγμές με φίλους και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος που θα βοηθήσουν ιδιαίτερα τη διάθεσή σου.

Δίδυμος

Δίδυμε μου ο Αύγουστος κατέφθασε και θα κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς στις 3/8 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Αυτή η Πανσέληνος μιλάει για αποκαλύψεις οι οποίες είναι πιθανό να αφορούν πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να φτάσουν στα αυτιά σου πληροφορίες και συζητήσεις οι οποίες θα σου προκαλέσουν έκπληξη και θα αποτελέσουν την αφορμή για να απομακρυνθείς από κάποιους ανθρώπους ή να έρθεις κοντά με κάποιους άλλους.

Μέχρι τα μέσα του μήνα είναι πιθανόν να υπάρξουν ανακατατάξεις στα πρόσωπα που απαρτίζουν το στενό αλλά και το ευρύτερο σου περιβάλλον. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 αλλάζει το κλίμα και ενισχύει την εξωστρέφεια και την επικοινωνιακή άνεση. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν νέες φιλίες οι οποίες φαίνεται πως θα έχουν βάσεις για να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα στρέψε την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτόν!

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Αύγουστος φαίνεται πως ξεκινά κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να κλείσεις ζητήματα που έχεις σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8, με δυσαρμονική όψη του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, δείχνει πως κάποιες συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να αποτελέσουν σημείο εντάσεων και διαξιφισμών και δεν αποκλείεται να είναι αυτές που θα σε γυρίσουν πίσω σε γεγονότα του παρελθόντος. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν ρήξεις σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 εγκαινιάζει μία περίοδο η οποία θα έχει αρκετό παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά. Στα μέσα του μήνα το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει αναταραχές σε επαγγελματικές σχέσεις οι οποίες θα εξελιχθούν ανάλογα τον τρόπο θα τις διαχειριστείς. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προσφέρεται για ενδοσκόπηση αλλά και για αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά.

Λέων

Λέων μου κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο τον Αύγουστο καθώς αρκετά από τα αστρολογικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιό σου και υπόσχονται πως αυτός ο μήνας δεν θα είναι καθόλου βαρετός για εσένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 3/8 στρέφει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά, όμως η δυσαρμονική όψη του Ουρανού από τον Ταύρο, σου λέει πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για «μάχες» καθώς θα οδηγήσουν σε ρήξη. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 5/8 ανεβάζει την επικοινωνιακή σου διάθεση κάτι που θα είναι πολύ βοηθητικό ιδιαίτερα αν χρειαστεί να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο στις 19/8 δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι περισσότερο ξεκούραστο για εσένα και με λιγότερες εντάσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις και να κάνεις ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ώστε να επιστρέψεις δριμύτερος σε αυτές! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 20/8 και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο δύο μέρες μετά (22/8) φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και σε προτρέπουν να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε αυτόν, προκειμένου να βγεις κερδισμένος.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στο προσκήνιο πράγματα τα οποία κρατούσες για καιρό μέσα σου και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου φαίνεται πως θα σε κάνει να «απασφαλίσεις». Τώρα είναι πιθανό να τραβήξεις μία γραμμή σε πρόσωπα και καταστάσεις που σε πίεσαν ή σε πλήγωσαν το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα θα το κάνεις χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όμως φαίνεσαι αποφασισμένος να κρατήσεις μακριά οτιδήποτε και οποιονδήποτε σε καταπιέζει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα που θα έχει παρασκήνιο για εσένα, για αυτό καλό θα ήταν να μην κοινοποιήσεις τα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια.

Στα μέσα του μήνα είναι πιθανόν να προκύψουν στιγμές έντασης με αφορμή αισθηματικά ζητήματα, τα οποία όμως θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τη συμπεριφορά σου και στους υπόλοιπους τομείς. Στις 19/8 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Λέοντα σου λέει να κάνεις μία νέα αρχή μακριά από ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία σου προκάλεσαν αρνητικά συναισθήματα και σε κράτησαν πίσω. Η είσοδος του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20 και στις 22/8 αντίστοιχα κλείνουν τον μήνα με τον καλύτερο τρόπο, ενισχύοντας την εικόνα σου και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Αύγουστος ξεκινά δυναμικά και δεν αποκλείεται να αλλάξει κάποια πλάνα τα οποία ήταν προγραμματισμένα, ιδιαίτερα αν αυτά τα πλάνα σχετίζονται και με άλλα πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 και η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο, σου λέει να μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν εκπλήξεις! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 είναι βοηθητική για εσένα που θέλεις να διευθετήσεις ένα ζήτημα που έχει προκύψει με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Μέχρι και τα μέσα του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς φαίνεται πως θα υπάρχει η τάση να δημιουργούνται εντάσεις και αυτό είναι κάτι το οποίο θα επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή σου.

Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 13/8 δείχνει πως μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα είναι αρκετά χειριστικοί, κάτι που δεν αποκλείεται να επιβαρύνει τη διάθεσή σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα το κλίμα φαίνεται πως αλλάζει προς το καλύτερο, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 σου λέει να επικεντρωθείς σε ανθρώπους, δραστηριότητες και πράγματα τα οποία σε γεμίζουν χαρά και να αφήσεις για λίγο οτιδήποτε σου δημιουργεί ανησυχία. Οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα σου θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί στα σχέδιά σου και θα βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο να τα φέρεις εις πέρας.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σε φέρει σε άμεση επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου, φιλικού και επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αυτό θα αποτελέσει την αιτία για να γνωρίσεις καλύτερα κάποια από αυτά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 και η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τα φώτα της Πανσελήνου, δείχνει πως θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις ενδεχομένως και σε κάποιες συνεργασίες. Οι «άλλοι» φαίνεται πως θα κινήσουν τα νήματα για αυτές και εσύ καλείσαι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα έχεις αρκετές συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Μέχρι και τα μέσα του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς φαίνεται πως η κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και σε συγκεκριμένα πρόσωπα θα είναι τεταμένη. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 φέρνει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες σου δείχνουν πως το παιχνίδι παίζεται ακόμα και εσύ είσαι μέσα σε αυτό.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Αύγουστος μπορεί να αρχίσει με εκρηκτικό τρόπο λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου στις 3/8, όμως θα έχει ευκαιρίες για εσένα και συγκεκριμένα ευκαιρίες για να περάσεις καλά. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάποια σχέδια σου, εξαιτίας υποχρεώσεων της καθημερινότητας ή κάποιων έκτακτων ζητημάτων που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η ευελιξία είναι απαραίτητη προκειμένου να μην χαλάσεις την καλή σου διάθεση αλλά και να διευθετήσεις κάποιες έξτρα υποχρεώσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 δείχνει πως ξεκινάει ένα πολύ καλό διάστημα για να αφιερώσεις χρόνο στην επικοινωνία, τα ταξίδια και την επαφή με νέα πράγματα!

Στα μέσα του μήνα η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό με την πολυαστρία που υπάρχει στον Αιγόκερω, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μεγαλύτερες οικονομικές ανάγκες, για αυτό προσπάθησε να κάνεις τα κουμάντα σου από πριν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει ένα ταξίδι ή μία νέα γνωριμία η οποία θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 20/8 και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 22/8 σου λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλεις σε προτεραιότητα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και με οικογενειακές υποθέσεις!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος σε καλεί να βάλεις προτεραιότητες, καθώς από τη μία θα έχει ευκαιρίες για να περάσεις καλά κάνοντας δραστηριότητες που αγαπάς, από την άλλη όμως έχει και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν γίνεται να πάρουν αναβολή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου στις 3/8 δημιουργεί ανησυχίες και σκέψεις που σε αγχώνουν με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να νιώσεις χαλαρός.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 σε βοηθά να βάλεις σε τάξη οικονομικά ζητήματα και να τακτοποιήσει οικονομικές υποχρεώσεις, κάτι που θα δώσει ανάσα όχι μόνο στο ταμείο σου αλλά και στην ψυχολογία σου. Στις 13/8 ο Άρης που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Κριού σχηματίζει μία σειρά δυσαρμονικών όψεων με την πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιό σου δημιουργώντας πίεση, η οποία πιθανόν να προέρχεται από ζητήματα σπιτιού και οικογενειακές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου και θα σου δώσει κίνητρο για να ασχοληθείς με πράγματα που σε εμπνέουν, αλλά και να βρεις λύση σε όλα αυτά που σε έχουν απασχολήσει κατά τη διάρκεια του μήνα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που χρειάζεται την προσοχή σου και σίγουρα δεν χρειάζεται παρορμητικές αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 3/8 και η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει πολύ εύκολα αντιπαραθέσεις ακόμα και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, καθώς αυτά θα είναι ψηλά στη «λίστα διαφωνιών».

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 θα σε ωθήσει να διαπραγματευτείς κάποια ζητήματα όμως πρόσεξε καθώς στην προσπάθειά σου να μη δημιουργηθούν διαμάχες με αγαπημένα σου πρόσωπα, είναι πολύ πιθανόν να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Η ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και σε αυτά που θέλουν οι άλλοι είτε πρόκειται για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα, είναι απαραίτητη για αυτό το μήνα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μία προσωπική σχέση ή σε μία συνεργασία που σε ενδιαφέρει. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να έχεις διευθετήσει κάποια ζητήματα, τα οποία αποτέλεσαν εμπόδιο σε αυτές κατά το παρελθόν.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Αύγουστος έρχεται με κτητική διάθεση και αυτό θα φανεί κατά τις πρώτες μέρες του καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους έκτακτες υποχρεώσεις ή να χρειαστεί να αναλάβεις και κάποιες δουλειές ανθρώπων του στενού σου περιβάλλοντος, κάτι το οποίο εκτός του ότι θα σε εκνευρίσει θα σου αλλάξει και τα πλάνα που είχες. Μην αφήσεις ζητήματα της καθημερινότητας να επηρεάσουν τη διάθεση σου και να αποτελέσουν σημείο αντιπαραθέσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Στις 5/8 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία τάξη δουλειές και υποχρεώσεις και να διευθετήσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου. Το κλίμα αλλάζει άρδην κατά το δεύτερο μισό του μήνα και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 μπορεί να φέρει μία θετική αλλαγή στη δουλειά, η οποία πιθανόν να συνοδεύεται και από ένα μπόνους. Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 20 και 22/8 αντίστοιχα εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρξει κινητικότητα σε προσωπικές και αισθηματικές σχέσεις.

πηγή: myastro