Ζώδια για τον Σεπτέμβριο: Ο Σεπτέμβριος, και όχι ο Ιανουάριος, είναι η… «Δευτέρα» της χρονιάς. Αυτό, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα που μπορούν να φέρουν μόνο καλά στην ζωή μας. Τι θα γίνει όμως, τον φετινό Σεπτέμβριο; Ας πάρουμε μία ιδέα, σύμφωνα με τον αστρολογικό μας χάρτη. 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που κυρίως θα μας απασχολήσουν εργασιακά θέματα και εκκρεμότητες από το παρελθόν που καλό είναι να τακτοποιήσουμε. Παράλληλα ο Άρης αρχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Κριό και μας καλεί για αναθεωρήσεις σε ότι αφορά τις επιθυμίες μας. Αναθεωρήσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική μας πορεία και σε όλο το φάσμα των σχέσεών μας.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 02.09 μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις από το παρελθόν που μας προκαλούν συναισθηματική φόρτιση. Η διευκολυμένη αντίθεση των Φώτων (Ήλιος, Σελήνη) με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί σημαντικά τις πρωτότυπες λύσεις που θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά στην ψυχολογία μας. Προσοχή σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, καθώς εμπόδια και σκληρές συμπεριφορές μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις.

Στις 05.09 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και μας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε επικοινωνιακά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Συζητήσεις και συμφωνίες θα διευκολύνουν τις συνεργασίες μας. Η κατανόηση θα κυριαρχήσει στην προσωπική μας ζωή.

Στις 06.09 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και μας βοηθά να κρατήσουμε ζωντανό το καλοκαίρι. Εξωστρέφεια, διασκέδαση και φλερτ πρωταγωνιστούν. Νέα πρόσωπα μπορεί να προκύψουν στην ζωή μας, ανοίγοντας νέα κεφάλαια στα αισθηματικά μας.

Στις 11.09 ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό (θα βρίσκεται σε στάση από τις 09.09). Ήρθε ο καιρός για μία βαθύτερη προσέγγιση σε ότι αφορά τις επιθυμίες μας εν γένει. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις επόμενες εξήντα μέρες, ώστε να εντοπίσουμε που σπαταλάμε την ενέργειά μας και αν καλύπτουμε τα θέλω μας. Προσωπική ζωή και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, καθώς πιθανότατα να σκεφτούμε αν τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή μας αντιλαμβάνονται πραγματικά τι θέλουμε από αυτούς.

Στις 17.09 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη δουλειά και την καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες εργασιακές προτάσεις ή εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα εργασιακή στέγη. Το τρίγωνο ακριβείας των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Πλούτωνα σηματοδοτεί σταθερές και μακροχρόνιες αποφάσεις και προτάσεις. Είναι στιγμή αναγνώρισης των προσπαθειών και της προσφοράς μας.

Στις 22.09 ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι έντονη η ανάγκη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για καλή συνεννόηση, αλλά και συμβιβασμό. Προσοχή όμως γιατί αυτή η διάθεση μπορεί να μας «παγιδεύσει» σε υποχωρητικότητα.

Στις 27.09 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό εντείνοντας την εσωστρέφεια. Οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε παράλογες σκέψεις.

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον μήνα Σεπτέμβριο; Η πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Κριός

Κριέ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας-σταθμός για εσένα, καθώς η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σου στις 9/9 σηματοδοτεί μία περίοδο ξεκαθαρισμάτων, η οποία θα διαρκέσει περίπου για δύο μήνες. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα αποτελέσουν την αφορμή για τα ξεκαθαρίσματα που θα κάνεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 σου λέει πως θα πρέπει να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας και να μην κολλήσεις σε ζητήματα τα οποία ανήκουν στο παρελθόν.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 μιλά για νέες επαγγελματικές προτάσεις αλλά και διευθετήσεις σε εργασιακά και επαγγελματικά ζητήματα. Εκμεταλλεύσου την διάθεση που θα έχεις και κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου κόβοντας μία επιβλαβή συνήθεια, καθώς οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για τέτοιου είδους αποφάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος που οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς θα αποτελέσουν βαρόμετρο για τη σκέψη, τη δράση αλλά και τις αποφάσεις σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 δημιουργεί αρκετή καχυποψία αλλά ταυτόχρονα αυξάνει τις διαισθητικές σου ικανότητες.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που ξεκινά με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 η οποία θα σου δείξει πως αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή και να βάλεις σε προτεραιότητα ζητήματα που σχετίζονται με αυτή. Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό σενάριο μέσα σε αυτό το μήνα, όπως επίσης και μία ευχάριστη αλλαγή σε μία σχέση που ήδη υπάρχει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 δείχνει πως εκτός από αισθηματικά ζητήματα θα σε ταλαιπωρήσουν και ζητήματα της καθημερινότητας, για αυτό θα πρέπει να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις εξίσου καλά.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού ξεκινά στις 9/9 και μαζί της ξεκινά και μία περίοδος η οποία θα έχει αρκετό παρασκήνιο για εσένα. Επίλεξε με προσοχή τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 μιλάει για νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου ζωή και πολύ πιθανό και για μία νέα γνωριμία με την οποία θα υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα που θα έχει αρκετές υποχρεώσεις!

Δίδυμος

Δίδυμε μου ο Σεπτέμβριος θα κάνει δυναμική εμφάνιση καθώς στις 2/9 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων η οποία φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα και είναι πολύ πιθανόν μαζί με αυτά να φέρει και λύσεις οι οποίες είναι απαραίτητες! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις λάθος εκτίμηση κάποιων καταστάσεων, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 δείχνει πως εκτός από τα επαγγελματικά ζητήματα και την επιστροφή στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα, να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού στις 9/9 και εγκαινιάζει ένα διάστημα δύο μηνών περίπου όπου θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με ανθρώπους που απαρτίζουν το φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης είναι πιθανό να φέρει επαναδιαπραγμάτευση αξιών, στόχων και φιλοδοξιών. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 δείχνει ένα νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με μία επαγγελματική πρόταση. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 δείχνει πως στο τέλος του μήνα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο σε αισθηματικά ζητήματα. Ο μήνας κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει με χαλαρή διάθεση δίνοντάς σου την ευκαιρία να προετοιμαστείς και να επανέλθεις δριμύτερος στη δουλειά και στα επαγγελματικά ζητήματα που θα προκύψουν κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 μιλάει για συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον, καθώς και για συζητήσεις εξ αποστάσεως! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποια ζητήματα και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου, αρκεί να τους δώσεις προτεραιότητα.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσει στις 9/9 και θα δημιουργήσει αλλαγές σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους ή να σκεφτείς ακόμα και την αλλαγή δουλειάς. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικές κινήσεις καθώς δεν θα βγουν όπως τις περιμένεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει ευχάριστες στιγμές για εσένα, παρόλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει και συζητήσεις για μία νέα συνεργασία. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 δείχνει πως τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής, όμως αυτό θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς και να αφουγκραστείς καλύτερα τις ανάγκες σου. Ο μήνας κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 που θα σε ωθήσει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα αισθηματικής φύσεως!

Λέων

Λέων μου ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 η οποία μιλά για οικονομικές διευθετήσεις και τακτοποιήσεις ζητημάτων του παρελθόντος. Επικεντρώσου στον οικονομικό τομέα και σε παρελθοντικά θέματα, καθώς φαίνεται πως οι συνθήκες που θα υπάρξουν θα είναι ευνοϊκές για τη διευθέτηση τους. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα θα πρέπει να δώσεις προσοχή και να μην επενδύσεις σε υποσχέσεις οι οποίες θα «παραποιήσουν» την πραγματικότητα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα -έως και τις τελευταίες ημέρες του μήνα- για να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού από τις 9/9 αποτελεί το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός για αυτό το μήνα, καθώς για το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομος (έως τα μέσα Νοεμβρίου) θα σε οδηγήσει να δεις ξανά φιλικές σχέσεις και συνεργασίες και να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον κι αν θέλεις να τις αποφύγεις θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και καθόλου παρορμητικός. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 σε οδηγεί να κάνεις ένα καλό πλάνο όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, τα έσοδα και τα έξοδα καθώς «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν αρκετά οι σκέψεις και οι κινήσεις των άλλων. Στο τέλος του μήνα (27/9) ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις και ζητήματα σπιτιού!

Παρθένος

Παρθένε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός μήνας για εσένα καθώς εκτός του ότι είναι ο μήνας των γενεθλίων σου, οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του θα σου δώσουν ώθηση για να κάνεις ξεκαθαρίσματα αλλά και νέα ξεκινήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων) στις 2/9 θα είναι αποκαλυπτική για εσένα καθώς θα δημιουργήσει γεγονότα τα οποία θα σε βοηθήσουν να δεις το ρόλο που παίζουν τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Η κοντινή σχέση του Ποσειδώνα με τη Σελήνη σου λέει να είσαι προσεκτικός μιας και είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς και να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα επικεντρωθείς και θα διαπραγματευτείς οικονομικές υποθέσεις. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 9/9 αναμοχλεύοντας συναισθήματα και αναμνήσεις που έχεις κρύψει μέσα σου, πιθανόν να «αναμοχλεύσει» και κάποια οικονομικά θέματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 17/9 μιλάει για νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου ζωή. Στις 22/9 ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό αποτελεί ισχυρή ένδειξη πως το επόμενο διάστημα θα αφοσιωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου! Στο τέλος του μήνα (27/9) ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και σε φέρνει σε επαφή -ακόμα και απομακρυσμένη- με αρκετό κόσμο!

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα αποτελέσει crash-test για αρκετές διαπροσωπικές σχέσεις και σε καλεί να είσαι ψύχραιμος και κυρίως διαλλακτικός! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/9 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δημιουργεί την ανάγκη να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται όχι μόνο με την καθημερινότητα αλλά και με υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους σκέψεις που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και φοβίες και θα χρειαστεί να τις εκλογικεύσεις προκειμένου να μπορέσεις να τις διαχειριστείς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 5/9 φέρνει στο προσκήνιο την επικοινωνιακή άνεση που έχεις, όμως αυτό θα αποτελέσει δίκοπο μαχαίρι καθώς μπορεί να σε κάνει αμετροεπή. Ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Κριό στις 9/9 και θα δημιουργήσει ένα έκρυθμο κλίμα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι «άλλοι» θα σου δίνουν αρκετές αφορμές για να εκνευριστείς, όμως να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν διαχειριστείς με διπλωματία τις εντάσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 φωτίζει κρυμμένες πτυχές θεμάτων που σε απασχολούν και σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις και να κόψεις κακές συνήθειες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου στις 22/9 σηματοδοτεί τον μήνα των γενεθλίων σου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι εύκολο να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής. Στις 27/9 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο τα οικονομικά ζητήματα θα αποκτήσουν βαρύνουσα σημασία και προτεραιότητα για εσένα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σε καλεί να ανασυνταχθείς και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αφουγκραστείς κρυφά συναισθήματα, απωθημένα και αναμνήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/9 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα δημιουργήσει ρομαντική διάθεση και ατμόσφαιρα και αυτό είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσει να εξιδανικεύσεις ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 εγκαινιάζει ένα διάστημα που σου λέει να κρατήσεις για εσένα σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις που θέλεις να κάνεις είτε σε προσωπικά είτε σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς φαίνεται πως θα δημιουργηθεί αρκετό παρασκήνιο.

Ο Άρης πού βρίσκεται εδώ και καιρό στο ζώδιο του Κριού ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 9/9 αλλάζοντας τις προτεραιότητές σου, κάτι που θα αλλάξει και τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα έρθουν από πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στις βαθύτερες σου ανάγκες αλλά και να αφουγκραστείς τον οργανισμό σου. Ο μήνας κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σου στις 27/9 που δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τον άξονα καριέρα-οικογένεια καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/9 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δείχνει πως θα υπάρξει κινητικότητα σε αυτούς τους δύο τομείς. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι αποφάσεις σου θα καθορίσουν την εξέλιξη σημαντικών ζητημάτων είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 δείχνει πως αυτός ο μήνας εκτός από δουλειές και υποχρεώσεις θα έχει και ευχάριστες συναντήσεις με φίλους σου καθώς και κάποιες συλλογικές δραστηριότητες!

Στις 9/9 ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του δείχνοντας πώς το επόμενο διάστημα είναι πιθανόν να αναθεωρήσεις επαγγελματικούς στόχους, φιλοδοξίες ακόμα και κάποιες από τις απόψεις που θεωρούσες «θέσφατο» έως τώρα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 μιλά για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα αλλά και για οικονομικές συμφωνίες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 εγκαινιάζει ένα ευχάριστο διάστημα για εσένα και τον πρώτο λόγο θα έχουν οι δραστηριότητες και οι συζητήσεις με τους φίλους σου. Στα τέλη του μήνα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού (27/9) σηματοδοτώντας ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα συμβαίνουν αρκετά πράγματα σε παρασκηνιακό επίπεδο. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι λακωνικός και προσεκτικός με τους ανθρώπους που επιλέγεις να μοιραστείς τα ζητήματα σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Σεπτέμβριος φαίνεται πως θα είναι ένας μήνας που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επενδύσεις χρόνο και προσοχή σε ανθρώπους που «μιλάτε την ίδια γλώσσα», για αυτό και η προσοχή σου θα στραφεί στους ανθρώπους που αποτελούν τον περίγυρό σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί κρύβει εκπλήξεις για εσένα και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες από τις οποίες μπορεί να προκύψει είτε μία νέα σχέση είτε μία νέα φιλία. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις καλύτερα επαγγελματικά ζητήματα και να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις οι οποίες φαίνεται πως δημιουργούσαν χάος στην καθημερινότητά σου. Στις 9/9 ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού δείχνοντας πώς το επόμενο διάστημα ενδεχομένως να είναι πιεστικό για εσένα.

Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να συναντήσεις ανθρώπους είτε στο επαγγελματικό είτε στο προσωπικό σου περιβάλλον οι οποίοι θα σε πιέσουν και θα προσπαθήσουν να σε βάλουν σε συγκεκριμένα καλούπια. Κράτησε την ψυχραιμία σου καθώς η δράση θα φέρει αντίδραση όμως αυτό δεν θα αποτελέσει ενδεδειγμένη λύση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 μιλάει για νέες γνωριμίες και νέους έρωτες και δεν αποκλείεται -αν το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης- να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για την εικόνα σου, ιδιαίτερα την επαγγελματική σου εικόνα. Ο μήνας θα κλείσει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 που θα σε φέρει είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά κοντά με πρόσωπα που ξέρεις πως μπορούν να σε καταλάβουν.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως μήνας επιστροφής στην καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει εμφανές από τις πρώτες ημέρες του, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9. Αυτή η Πανσέληνος σου λέει να δώσεις προτεραιότητα σε δουλειές και υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι σου καθώς και σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Δώσε ιδιαίτερη βάση και στο οικονομικό σκέλος αυτών καθώς είναι πολύ πιθανό το ταμείο να βγει μείον. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 φέρνει επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά από εσένα και δεν αποκλείεται να αποτελέσει αφορμή ακόμα και για συναντήσεις.

Ο Άρης ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 9/9 και το επόμενο διάστημα φαίνεται πώς θα αναθεωρήσεις σχετικά με ορισμένα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Πρόσεξε επίσης και τις σχέσεις με συγγενείς καθώς κάποιες από αυτές μπορεί να βρεθούν στο «μάτι του κυκλώνα». Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συνειδητοποιήσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα το οποίο θα είσαι αισθητά πιο εξωστρεφές και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αρκετές νέες γνωριμίες! Επίσης εγκαινιάζει ένα πολύ καλό διάστημα για να επικεντρωθείς σε ζητήματα σπουδών. Ο μήνας κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 φέρνοντας στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Σεπτέμβριος θα κινήσει τα νήματα σε αρκετά θέματα που σε ενδιαφέρουν καθώς θα υπάρξουν πολλά αστρολογικά δρώμενα τα οποία θα προκαλέσουν δράση και αντίδραση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 ανοίγει την αυλαία για αυτό το μήνα και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βέβαια την ίδια στιγμή σου λέει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις καθώς φαίνεται πώς μπορεί να μην αξιολογήσεις σωστά τα δεδομένα που υπάρχουν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 σηματοδοτεί μία περίοδο όπου θα είσαι αρκετά εσωστρεφής, όμως η διαίσθησή σου θα είναι «λαλίστατη» και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες. Επίσης σου λέει να επικεντρωθείς στη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων κυρίως αν αυτά έρχονται από το παρελθόν.

Ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού στις 9/9 και αυτή η ανάδρομη πορεία κάνει το Σεπτέμβριο έναν ιδιαίτερο -σε αστρολογικό επίπεδο- μήνα. Για τους επόμενους δύο μήνες η ανάδρομη πορεία του Άρη σου λέει να επικεντρωθείς στη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων, χρεών και λοιπών υποχρεώσεων διαφορετικά οι μελλοντικές κινήσεις θα έχουν ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 μιλά για συζητήσεις με συνεργάτες και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για υποψήφιες νέες συνεργασίες. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για διευθέτηση των εσόδων και των εξόδων. Προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ευκαιρία στον οικονομικό τομέα. Ο μήνας κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 που δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά ζητήματα και οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει νέες γνώσεις.

πηγή: myastro