Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι προ των πυλών και μαζί του φέρνει την ευκαιρία να διευρύνουμε το πνεύμα μας διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο. Οι ημέρες αυτές σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να ταξιδέψεις σε άλλους κόσμους και να ζήσεις περιπέτειες από την άνεση του καναπέ σου.

Χαλάρωση και ψυχαγωγία με παρέα το “Χάλκινο Δάκρυ Φτερωτό”

Το τριήμερο που έρχεται, πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Φτιάξε ένα δροσερό smoothie και διάλεξε ένα καλό βιβλίο που μπορούν να μετατρέψουν το τριήμερο σε μια αξέχαστη εμπειρία. Το “Χάλκινο Δάκρυ Φτερωτό” της Ειρήνης Ευφραιμίδη είναι μια εξαιρετική επιλογή που θα σε καθηλώσει από την πρώτη σελίδα.

Γιατί να επιλέξεις αυτό το βιβλίο

Το “Χάλκινο Δάκρυ Φτερωτό” είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ που κόβει την ανάσα. Η ιστορία της Μαργαρίτας ∆ελαβόγια, η οποία μπαίνει κρυφά στο Άγιο Όρος για να μεταφέρει σημαντικά κειμήλια, γεμίζει τις σελίδες με δράση, ίντριγκες και συνωμοσίες. Η Μαργαρίτα ∆ελαβόγια έχει αναλάβει μια δύσκολη αποστολή: να μπει κρυφά στο Άγιο Όρος και να μεταφέρει κάποια σημαντικά κειμήλια σε ένα εργαστήριο αρχαιομετρίας στη Γερμανία. Ο σκοπός της είναι ιερός. Όμως οι κίνδυνοι ελλοχεύουν και εκείνη βρίσκεται ξαφνικά στο στόχαστρο φιλόδοξων και αδίστακτων ανθρώπων που εξαπολύουν ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό εναντίον της, για να μπορέσουν να τη σταματήσουν. Ίντριγκες, συνωμοσίες, θανάσιμες πλεκτάνες, πάθη και προδοσίες συνθέτουν μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου και δράσης. Οι έντονες καταστάσεις και οι ανατροπές κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, κάνοντας σε να μην μπορείς να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου.

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα με σασπένς

Η Ειρήνη Ευφραιμίδη συνδυάζει με μαεστρία τη μυθολογία με την επιστήμη, το παρελθόν με το παρόν και την αγάπη με τον πόνο της απώλειας. Το αποτέλεσμα είναι μια συναρπαστική ιστορία που όχι μόνο θα σε κρατήσει σε αγωνία αλλά θα σου προσφέρει και μια βαθιά λυτρωτική εμπειρία.

βιβλίο

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Ειρήνη Ευφραιμίδη, με πτυχία και διδακτορικό στη Γερμανική Φιλολογία, καθώς και εμπειρία στη λογοτεχνία και τον αθλητισμό, φέρνει μια μοναδική προσέγγιση στη γραφή της. Η πολυδιάστατη προσωπικότητά της αντανακλάται στο βιβλίο, κάνοντας την ανάγνωση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

βιβλίο

Μην χάσεις την ευκαιρία να διαβάσεις το “Χάλκινο Δάκρυ Φτερωτό” αυτό το τριήμερο. Είναι η ιδανική επιλογή για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις μια συναρπαστική ιστορία. Κλείσε λοιπόν το κινητό, φτιάξε ένα κρύο ρόφημα και βυθίσου στις σελίδες ενός βιβλίου που θα σου μείνει αξέχαστο, κάνοντας το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου!

Διάβασε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: 5 βιβλία αυτοβελτίωσης που αξίζει να διαβάσεις!