Είκοσι χρόνια έχουν περάσει όταν ένα όμορφο κορίτσι με ιδιαίτερο στυλ περπατούσε στους δρόμους και μας καθηλώνε στις τηλεοράσεις μας. Φυσικά μιλάμε για τη Sarah Jessica Parker και το Sex & The City! Η γυναίκα που έγινε συνώνυμο της μόδας πίστευε πως κανένας δεν μπορεί να την κρίνει. Λίγα χρόνια πριν και συγκεκριμένα 50 περίπου το ίδιο τραγουδούσε και η Caterina Caselli με το τραγούδι “Nessuno mi può giudicare”.

Το τραγούδι λοιπόν αυτό ήταν η αφορμή για την Intimissimi να δημιουργήσει μία διεθνή καμπάνια που περιλαμβάνει αφίσες, καταχωρήσεις για έντυπα, τηλεοπτικό σποτ και digital media campaigns. Και αυτό γιατί η τέχνη της θηλυκής αισθησιακότητας είναι άρρηκτα δεμένη με το πόσο καλά νιώθουμε με τον εαυτό μας και την πεποίθηση ότι έχουμε την αληθινή ελευθερία να επιλέξουμε: πως θα ερωτευτούμε, θα αποπλανήσουμε και θα πετύχουμε, με τον δικό μας τρόπο.

Capture

Το νέο μήνυμα της Intimissimi θα ακουστεί δυνατά και θα κερδίσει κάθε γυναίκα. Άλλωστε στόχος είναι να μάθουν οι γυναίκες να αγαπούν τον εαυτό σου και παράλληλα να είναι ελεύθερες για τις επιλογές που κάνουν. Το θετικό μήνυμα παρουσιάζεται μέσα από την απλότητα ενός total look, ιδανικό για day & night εμφανίσεις, ένα look που κάνει κάθε μέρα μία «ειδική περίσταση».

Capture

Μία νέα ερμηνεία της αποπλάνησης, με την SJP ντυμένη απλά με τα ρούχα της, μία γυναίκα με το δικό της μοναδικό, προσωπικό στυλ. Tο νέο ενισχυμένο Jessica balconette bra με 100% δαντέλα και κομψό ντεκολτέ και διαβαθμισμένα pads για ένα νούμερο μεγαλύτερο, φορέθηκε από την ηθοποιό στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Capture
Η Intimissimi δίνει έμφαση στη θηλυκή σιλουέτα καθιστώντας τα εσώρουχα ένα αναπόσπαστο κομμάτι του outfit. Μαύρες μεταξωτές πιτζάμες και σουτιέν που φαίνεται για το νέο πρόσωπο του brand, σε συνάρτηση με τις τελευταίες τάσεις της σεζόν και την επιλογή της γυναίκας να νιώθει ελεύθερη με τον δικό της τρόπο.

Capture

Ζήσε και εσύ λοιπόν χωρίς να σε κρίνει κανείς παρέα με την Intimissimi!