Δύο μοναδικές ρομαντικές προτάσεις σε περιμένουν για εσένα που θέλεις να γιορτάσεις με το ταίρι σου. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μη τα πιστεύεις εσύ αυτά και να λες πως είναι για παιδάκια αλλά ξέρεις καλά πως ΟΝΤΩΣ είναι η πιο ερωτική μέρα του χρόνου. Ίσως είναι η μουσική που ακούγεται, ίσως λίγο η διακόσμηση με τις καρδιές σε μαγαζιά και βιτρίνες. Όλα ετοιμάζουν ένα σκηνικό ιδανικό για να ζήσεις με το αγόρι σου και αυτό θα κορυφωθεί στις 14 Φεβρουαρίου που θα πάτε για φαγητό. Που; Δυο προτάσεις για δείπνο με εκείνον σε περιμένουν παρακάτω.

Bios

Capture

To Bios σε μεταφέρει στην Ιταλία αφού από μπορείς να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο από την Ιταλία με αγάπη. Η Ταβέρνα λοιπόν μεταμορφώνεται σε τρατορία, με τη Μάγκυ και τη Γωγώ να παρουσιάζουν ένα λαχταριστό μενού ιταλικής ταβέρνας (τρατορία) που θα μπορείτε να ανακαλύψετε στο Bios.Πειραιώς 84 για έναν ολόκληρο μήνα. Στα συν και η ιταλική εκδοχή του μπραντς μενού! Η ιταλική καταγωγή της Μάγκυς και η αγάπη της Γωγώς για τις γνήσιες πρώτες ύλες, οδήγησαν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού για την Ταβέρνα, βασισμένο στην ιταλική παράδοση και στην φιλοσοφία της Ταβέρνας που εξερευνά τις αυθεντικές πρώτες ύλες. Παραδοσιακά ιταλικά πιάτα, φτιαγμένα με ταπεινά υλικά, πλούσια όμως σε γεύση και θρεπτική αξία. Ένα μενού για να γνωρίσουμε την απλότητα και το μεγαλείο της καθημερινής ιταλικής κουζίνας.

Matsuhisa Athens

Capture

Oι αισθήσεις απογειώνονται καθώς το Matsuhisa Athens, στην εμβληματική Astir, συνθέτει ένα ονειρικό σκηνικό για τη γιορτή των ερωτευμένων.Ο Head Sushi Chef Τόνυ Βρατσάνος έχει δημιουργήσει, ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου, ένα μοναδικό μενού, με τα βασικά χρώματα του έρωτα, το ροζ και το κόκκινο. Οι γαστρονομικές προτάσεις ολοκληρώνονται με τη συνοδεία της εκλεκτής σαμπάνιας Taittinger και με τα δύο μοναδικά cocktails, τα Romeo & Juliet, που υπόσχονται να μας παρασύρουν σε μια μαγική βραδιά. Στο πιο γοητευτικό σημείο της πόλης, το Matsuhisa Athens σας περιμένει στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας για ένα βράδυ γεμάτο ρομαντισμό και γαστρονομικές συγκινήσεις.