Οι «50 αποχρώσεις του γκρι» έχουν το άγγιγμα της τρέλας, της πρόκλησης και της χειροπέδας.

Άλλο ένα περιστατικό λοιπόν ενισχύει την αναστάτωση που φέρνει μαζί της κάθε προβολή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το BBC μετέδωσε την είδηση και μάθαμε πως:

Στη  Γλασκώβη, εν ώρα προβολή της περιβόητης ερωτικής παράκρουσης, τρεις γυναίκες (51, 38 και 31 ετών), δεν μπορούσαν να κρατηθούν και επιδόθηκαν σε φωνές και έντονη φασαρία.

Ανάμεσα στους θεατές υπήρχε και ένας κύριος που θύμωσε με αυτή την ανακατωσούρα και δε δίστασε να ζητήσει- όχι με ευγενικό τρόπο- να σκάσουν.

Οι τρεις γυναίκες αντέδρασαν άμεσα και επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις στον άντρα με αποτέλεσμα να χρειαστεί  η επέμβαση της αστυνομίας η οποία- ούτε λίγο, ούτε πολύ- τους πέρασε χειροπέδες και τις οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα για συμμόρφωση.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό αναστάτωσης και φασαρίας. Σύμφωνα με δηλώσεις θεατών, που είδαν την ταινία, παρόμοια φαινόμενα σημειώθηκαν και σε άλλες άιθουσες.

«Πέραν του ότι ήταν η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ, στην αίθουσα μέσα έβλεπες συμπεριφορές που δεν περιμένεις να συναντήσεις σε ένα σινεμά, αλλά σε ένα μπαρ. Γυναίκες μεθυσμένες φώναζαν, γελούσαν δυνατά ή έκαναν εμετό στους διαδρόμους…», δηλώνει μια γυναίκα που έκοψε εισητήριο με προορισμό τον παράδεισο της διαστροφής και του αχαλίνωτου sex!