Όσοι έχουν κατοικίδια ζώα παρακολουθούν το μεγάλωμα και την ενηλικίωσή τους που γίνεται, καθημερινά και γρήγορα με τρόπο που-κάποια στιγμή-σε ξαφνιάζει!

Θυμάσαι τις πρώτες ημέρες που το έπαιρνες στην αγκαλιά σου, κουτάβι ακόμα για όσους έχουν σκυλιά, και αυτό χωρούσε λες και ήταν ένα μικρό, λούτρινο, παιχνίδι. Ανέβαινε πάνω σε καρέκλες, κρυβόταν σχεδόν, ή πήγαινε και τρύπωνε πίσω από μαξιλάρια! Φώναζες το όνομά του και πίστευες οτι κάπου είχε χαθεί.

Αυτό το γλυκό πλασματάκι έπαιζε, έκανε ζημιές και ξαφνικά μία ημέρα το είδες να σοβαρεύει και να “μαζεύεται”. Έμοιαζε πιο μεγάλο, πιο σοβαρό και τα μάτια του έκρυβαν μέσα τους χρόνια και εμπειρίες (με πιο σημαντική από αυτές το οτι κατάφερε να χαλάσει τα αγαπημένα σου παπούτσια ή να μασουλήσει και να φτύσει το κινητό σου τηλέφωνο).

Όμως ακόμα και οι ζημιές περιορίζονται και αυτό που μένει είναι η τρυφερή τους παρέα, οι αγαπησιάρικοι ήχοι και αυτή η αγάπη που σου δίνουν, σχεδόν απλόχερα. Αν και για να λέμε του στραβού το δίκιο είναι πολλές οι φορές που περιμένουν αντάλλαγμα αλλά ας μείνουμε στη συγκίνηση.

Τα ίδια ισχύουν για κάθε ζωάκι που γυροφέρνει μέσα στο σπίτι σου και ζητάει χάδια, φαγητό, αγκαλιά και λίγη προσοχή παραπάνω.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν παρουσιάζουν το μεγάλωμα κατοικίδιων ζώων..Είναι υπέροχες!

Δες τις 22 φωτογραφίες ΕΔΩ