Την Τετάρτη 10 Ιουνίου η Amita Motionο αγαπημένος χυμός των νέων –  ξεκίνησε τον εορτασμό για τα  10 χρόνια Θετικής Ενέργειας με μία ξεχωριστή συναυλία στη Θεσσαλονίκη που ξεσήκωσε το κοινό και γέμισε την αγαπημένη μας πόλη με αισιοδοξία και Θετική Ενέργεια!

Περισσότεροι από 6.000 νέοι έζησαν τη μοναδική συναυλία, κατακλύζοντας από νωρίς τον εξωτερικό χώρο της ΔΕΘ-Helexpo  για να βιώσουν το παλμό της πιο συναρπαστικής μουσικής εμπειρίας του καλοκαιριού. Αγαπημένοι καλλιτέχνες και ανατρεπτικές παρουσίες  χάρισαν μοναδικές θετικές στιγμές σε μία αξέχαστη συναυλία!

Το live ξεκίνησε με τον Dj Pitsi on stage, ο οποίος ανέβασε τη διάθεσή του κοινού με τις dance μουσικές επιλογές του. Τη σκυτάλη πήρε ο Toquel, ο οποίος έδωσε τον παλμό με τα ανατρεπτικά beats. Ακολούθησε ο Αναστάσιος Ράμμος χαρίζοντας στο κοινό δυνατές θετικές στιγμές ενώ στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Φρατζής τους παρέσυρε όλους σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό party. Οι Boys + Noise εκτίναξαν τη διάθεση του κοινού στα ύψη παρουσιάζοντας αποκλειστικά για πρώτη φορά δικές τους διασκευές και η Demy μάγεψε το πλήθος τόσο με τη φωνή της όσο και με τους χορευτικούς της ρυθμούς.  Σε special guest εμφάνιση ο Stan  ενθουσίασε με την ενέργειά του ενώ τη θετική συναυλία για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας κορύφωσαν με την εμφάνιση τους οι Μέλιsses και οι Playmen σε ένα unique live-dj set!

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε το ενθουσιώδες κοινό και έδωσε το δικό του στίγμα στη συναυλία.