Το ιστορικό κατάστημα Δεληολάνης, στην πλατεία Δεληολάνης, στο Παγκράτι είναι το πρώτο ζαχαροπλαστείο, που άνοιξε ο παππούς Δεληολάνης το 1954, όταν ήρθε από την Κωνσταντινούπολη και αποτέλεσε πόλο έλξης στο καλλιτεχνικό και στο πολιτικό κόσμο.
Ο πρώτος σταθμός στην πορεία των καταστημάτων Δεληολάνης, πρόσφατα ανακαινίστηκε και έχει μετατραπεί σε έναν φιλόξενο πολυχώρο γεύσεων, μέσα στον οποίο συνυπάρχουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις, που συνδυάζουν την παράδοση με την πρωτοπορία.
Γιορτάζοντας φέτος τα 60 χρόνια στην ζαχαροπλαστική, το φημισμένο παγωτό Δεληολάνης αποτελεί ιδανική πρόταση για εσάς που αναζητάτε την premium ποιότητα στο παγωτό. Τα αυθεντικά ανατολίτικα σιροπιαστά γλυκά και το πολίτικο τσουρέκι ικανοποιούν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Επιλέξτε λαχταριστές δημιουργίες, μέσα από μία πλούσια ποικιλία patisserie σε τούρτες, πάστες, παραδοσιακά γλυκά του ταψιού, κεράσματα, ανατολίτικα σιροπιαστά γλυκά, βουτήματα καθώς και καθημερινές πρωτότυπες γευστικές εκπλήξεις!


Food news: Στον πολυχώρο γεύσεων Δεληολάνης στο Παγκράτι σας περιμένει και η “σπιτική” κουζίνα του θρυλικού Old Bakers, με καθημερινό μαγειρευτό φαγητό σε τιμές που συναρπάζουν! Ένα στοιχείο που έρχεται να συμπληρώσει το ολοκληρωμένο concept των all day πολυχώρων Δεληολάνης Old Bakers.

Δεληολάνης:
Χρεμωνίδου 55, Παγκράτι, τηλ. 210-7669555.

Λ. Συγγρού 100, Αθήνα, τηλ. 210-8983000.
Κυπρίων Ηρώων 50, Ηλιούπολη, τηλ. 210-8983001.
www.deliolanis.grwww.facebook.com/deliolanis.gr