Ειδικά τον τελευταίο καιρό αρνητικές σκέψεις σε κατακλύζουν, και με το δίκιο σου. Είσαι μέρος μιας “μουδιασμένης” πόλης που θυμίζει μέσα Αυγούστου. Με κόσμο μηδέν στα μαγαζιά αλλά και επίσης άδειους δρόμους από άποψη κίνησης. Προσπάθησε όμως να απομακρύνεις όλα αυτά από το μυαλό σου. Πώς θα γίνει αυτό; Να μερικές συμβουλές

1. Κλείσε την τηλεόραση

Τα δυσάρεστα δελτία ειδήσεων δεν έχουν μόνο σαν σκοπό να ενημερώσουν τους πολίτες αλλά και να τους τρομοκρατήσουν. Φυσικά και θα πρέπει να ενημερωθείς για την κατάσταση αλλά επέλεξε καλύτερα το διαδίκτυο προκειμένου να ενημερωθείς όπου ένα κείμενο θα σου προκαλέσει προβληματισμούς αλλά όχι πανικό.

2. Βόλτα με φίλους

Εντάξει, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να βγεις να πιεις ποτά με φίλους ξοδεύοντας μια περιουσία, αλλά θα σου κάνει πολύ καλό ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα με έναν καφέ στο χέρι. Να θυμάσαι ότι, όσο πιο κοντά είσαι με τους φίλους σου τόσο πιο εύκολα ξεχνάς τα δυσάρεστα.

3. Απασχόλησε το μυαλό σου

Κράτα το μυαλό σου απασχολημένο με άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα να γυμναστείς ή να κάνεις βόλτες, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις βόλτα τον σκύλο σου. Φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σιγά σιγά οι αρνητικές σκέψεις δεν θα έχουν θέση στο κεφάλι σου.