Το πρόσωπο των ημερών, η γυναίκα-θρύλος, δεν είναι άλλη από την Αθανασία Νταβαρίνου. Ναι, την γυναίκα που σαρώνει τους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς τον έναν μετά τον άλλον και μέσα σε μια νύχτα έγινε η απόλυτη superstar.

Αν δεν ξέρετε τι εστί Αθανασία Νταβαρίνου, δείτε το παρακάτω video. Αφού το δείτε συνεχίστε την ανάγνωση…

Και τώρα που είδατε πως η κυρία Αθανασία Νταβαρίνου είναι για τους διαγωνισμούς των τηλεοπτικών εκπομπών ότι ο Τζόνι Λόγκαν για την Eurovision, να πούμε και δυο κουβέντες γιατί έγινε viral μια κοπέλα που κερδίζει διαρκώς.

Καταρχάς η Αθανασία Νταβαρίνου είναι υπαρκτό πρόσωπο. Είναι 22 ετών και ζει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την εντόπισε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου (μπράβο Τάτυ) όπου μίλησε η μητέρα της. Η οποία είπε πως δέχονται μέχρι και απειλητικά τηλεφωνήματα από τότε που μαθεύτηκε ότι σαρώνει στους διαγωνισμούς.

Μισό λεπτό. Γιατί απειλούν την ζωή της κοπέλας που κερδίζει; Η απάντηση είναι τόσο προφανής όσο και λίγο… μισάνθρωπη.

Ο άνθρωπος έχει μέσα του ένα πολύ κακό συναίσθημα που λέγεται ζήλια. Ο Έλληνας έχει τη νοοτροπία «Γιατί αυτός και όχι εγώ». Προσέξτε, μιλάμε για διαγωνισμούς που απαιτούν τον πιο γρήγορο. Τι έκανε λοιπόν η παμπόνηρη Αθανασία (και μαγκιά της). Προφανώς έβαλε στο speed dial τα τηλέφωνα των εκπομπών και περίμενε το σήμα έναρξης του διαγωνισμού. Τόσο απλά.

Αλλά πειράζει γιατί δεν το σκέφτηκε πρώτα άλλος και κάπως έπρεπε να ξεσπάσει. Σου λέει «κοίτα την κ@$#@#$% πόσα έχει πάρει και εμείς τίποτα». Αυτό πειράζει λοιπόν. Το ότι δεν καταφέραμε εμείς να γίνουμε Νταβαρίνου στη θέση της Νταβαρίνου. Αν το είχαμε κάνεις εμείς θα κομπάζαμε από περηφάνια και εξυπνάδα. Ό,τι αρμέγουμε την αγελάδα διαρκώς και αυτή βγάζει… γιόκο τσόκο αντί για γάλα.

Είναι σαν την ιστορία όπου μια γκόμενα δεν κάθεται σε κάποιον ενώ την κυνηγάει 10 χρόνια και στο τέλος λέει «σιγά την γκόμενα». Όχι, δεν σκεφτήκαμε να κάνουμε όσα η Αθανασία Νταβαρίνου και το θέμα έφτασε εκεί που έφτασε.

ΟΚ, κάναμε την πλάκα μας στο Facebook (και εγώ), αλλά μέχρι εκεί. Η νοοτροπία μας, για ακόμη μια φορά έψαξε να βρει δαιμόνια, το μυστικό της Νταβαρίνου, την θεωρία συνωμοσίας που όλοι ξέρουν και κανείς δεν μαρτυρά και το κράξιμο άνευ λόγου.

Τι μένει τελικά;

Μπράβο Αθανασία, μαγκιά σου! Έφτιαξες την προίκα σου με το μυαλό σου…

Όσο για τους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς; Είναι η απάντηση στην κρίση. Τώρα που έγινε η αρχή με το θέμα της Νταβαρίνου, μην εκπλαγείτε αν δείτε μια φρενίτιδα όπως όταν βγήκε για πρώτη φορά το Ξυστό και το Τζόκερ.

ΥΓ: Πώς γίνεται πάντα τα κανάλια να βγαίνουν κερδισμένα;

ΥΓ 1: Περιμένουμε τις τηλεδίκες να πάρουν θέση. Τι, έτσι θα περάσει το θέμα εθνικής ασφάλειας με την κωδική ονομασία Νταβαρίνου;

One Response