Έχουμε διαβάσει κατά καιρούς για διάφορους γονείς που σκαρώνουν μοναδικά… concept για να πάρουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Φαγητά που φέρνουν την στάμπα της έμπνευσης, συνήθως του πατέρα, που αν τυχαίνει να είναι και fan του Star Wars (και ποιος δεν είναι…) τότε μεγαλουργεί. ‘Οπως ο Beau Coffronm, aka Lunch Box Dad που πρέπει να σημειώσουμε πως δεν είναι χθεσινός. Τα παιδιά του τρώνε μοναδικές εμπνεύσεις εδώ και καιρό, όμως μιας και το Star Wars: The Force Awakens είναι παντού αυτές τις μέρες είπε κι αυτός να προσαρμοστεί ανάλογα και να δημιουργήσει απίθανα sci-fi “lunches” για τα παιδιά του. Έτσι τα τάπερ των μικρών γέμισαν από “ρομπότ”, “Darth Vader”, “διαστημόπλοια” και “φωτόσπαθα”. Ποιος πατέρας άραγε δεν θα έβλεπε αυτά τα αριστουργήματα και δεν θα ζήλευε;!
Όπως έχει πει ο Coffronm αυτές οι δημιουργίες τον έχουν βοηθήσει να έρθει πιο κοντά στα παιδιά του και να μάθει περισσότερα πράγματα για τα ενδιαφέροντά τους. Κάτι που του δίνει ιδέες για το πως θα τα εντυπωσιάσει την επόμενη φορά! Ο πατέρας της χρονιάς και βάλε!

return-of-the-jedi-ewok-lunch-2-1024x768 Star-Wars-Chewbacca-Watermark-1024x1024 stormtrooper-lunch-title-1024x768 Watermark-Princess-Leia.jpg-1024x768