Η Avon γιόρτασε τα 30 χρόνια της στην Ελλάδα, όπως κάθε γυναίκα ονειρεύεται να γιορτάσει τα 30ά της γενέθλια… Με ένα μοναδικό πάρτι! Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο Fuga Restaurant, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μέσα σε κλίμα διασκέδασης, τιμώντας την Avon με την παρουσία τους.

Capture

Μόλις 30 χρόνια από το ξεκίνημα της Avon στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο πάρτι ομορφιάς συνεχίζεται. Η εταιρία που λατρεύει να ωθεί τις γυναίκες στο να δημιουργούν τις δικές τους, μοναδικές στιγμές, να εκφράσουν το πάθος τους για την ομορφιά και το στυλ, συμβάλλοντας έμπρακτα στην ενδυνάμωση και την ανεξαρτητοποίησή τους, χθες δήλωσε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή! Η Avon υπόσχεται να συνεχίσει δυναμικά να στηρίζει και να προάγει την ομορφιά και τη φροντίδα, καινοτομώντας διαρκώς, ώστε να εξασφαλίζει προϊόντα υψηλής ποιότητας και πρωτοπορίας, δημιουργημένα με στυλ για να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό κάθε γυναίκας.

Capture

Το πάρτυ «άνοιξε» με cocktail, συνταγής που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, βάζοντας τους καλεσμένους στο κλίμα της γιορτής. Το Photobooth, εμπνευσμένο από τα χρώματα των συναισθημάτων και των διαθέσεων, έδινε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να κρατήσουν την στιγμή και να τη «δουν» μέσα από το background  που τους εκφράζει.

Capture

Η διασκέδαση απογειώθηκε, όταν ανέβηκαν στη σκηνή οι THE JAGUAR BOMBS, παρασύροντας τους καλεσμένους σε ποπ και ροκ ρυθμούς. Κορύφωση της βραδιάς η Just30 τούρτα και το γνωστό «Happy Birthday» σε ποπ διασκευή.  Η βραδιά συνεχίστηκε με χορό, μουσικές και τον κόσμο να εύχεται «Χαρούμενα Γενέθλια Avon»!