Μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή στο 1ο Fashion Design Project, η Athens Xclusive Designers Week διοργανώνει για 2η φορά ένα διαγωνισμό σχεδίου, ανοικτό στο κοινό, που θα δώσει την ευκαιρία σε ένα ταλαντούχο σχεδιαστή να συμμετάσχει στα New Designers Awards της επόμενης διοργάνωσης. Η AXDW πιστεύοντας στο πηγαίο ταλέντο, δίνει την ευκαιρία σε όποιον αγαπά τη μόδα και το σχέδιο να διαγωνιστεί για να ξεχωρίσει!

Κατά τη διάρκεια του 4ημέρου, κάθε ώρα, 10 διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να σχεδιάσουν ένα σχέδιο ρούχου, που θεωρούν αντιπροσωπευτικό του ύφους και του ταλέντου τους, στο χρονικό διάστημα των 60 λεπτών σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της διοργάνωσης, ένα «ατελιέ» δημιουργίας, που θα θυμίζει αίθουσα σχολής σχεδίου με διαθέσιμα όλα τα υλικά για να δημιουργήσουν το σχέδιο τους: τραπέζια σχεδίου, μολύβια, γόμες και όλα τα απαραίτητα υλικά!

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι είναι άνω των 18, ανεξαρτήτως σπουδών και επαγγέλματος. Οι συμμετέχοντες θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης και θα κλείσουν ραντεβού για συγκεκριμένη ώρα και μέρα κατά τη διάρκεια του 4ημέρου, κατόπιν επιβεβαίωσης από την AXDW, ενώ θα δηλώνονται συμμετοχές και on the spot κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Τα σχέδια που θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια του 4ημέρου, θα συγκεντρωθούν και θα αναρτηθούν μετά το τέλος της διοργάνωσης, σε ειδικό application στη σελίδα της AXDW στο facebook,  όπου θα πραγματοποιείται ψηφοφορία από το κοινό για ένα μήνα! Ο δημιουργός του σχεδίου με τις περισσότερες ψήφους, θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα New Designers Awards της επόμενης AXDW.

6 απλά βήματα για να συμμετάσχεις:

  1. Μπαίνεις στο axdw.gr
  2. Μπαίνεις στο tab Fashion Design Project
  3. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου
  4. Λαμβάνεις στο e-mail σου την επιβεβαίωση της AXDW με την ημέρα και ώρα της συμμετοχής σου
  5. Έρχεσαι στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής με την ταυτότητα σου, την ορισμένη  ημέρα και ώρα που διαγωνίζεσαι
  6. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και διεκδικείς μια θέση στα New Designers Awards της επόμενης σεζόν!

Η 15η Athens Xclusive Designers Week θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, παρουσιάζοντας τις αληθινές τάσεις της μόδας για τη νέα σεζόν!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα από την ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες της στα social media.

Be the next AXDW New Designer