Το αγαπημένο  Belvedere Restaurant και το κοσμοπολίτικο Matsuhisa Mykonos που βρίσκονται στο εμβληματικό ξενοδοχείο Belvedere στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου, λειτουργούν και φέτος μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, προσφέροντας μοναδικές γευστικές απολαύσεις σε όσους έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εντυπωσιακά menu των δύο εστιατορίων.Matsuhisa Mykonos_Menu

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος chef Νίκος Ζερβός θα βρίσκεται στο Belvedere Restaurant μέχρι και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, υπογράφοντας το all day menu που φέτος το καλοκαίρι κέρδισε το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις όλων όσων το δοκίμασαν. Με έμπνευση από την τοπική παράδοση, ο Νίκος Ζερβός συνδυάζει την αυθεντική γεύση με τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα, επιλέγει τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες και δίνει έμφαση στο γευστικό αποτέλεσμα, όπου τα συστατικά ισορροπούν και η φαντασία κυριαρχεί.

Σεφ Νίκος Ζέρβος

Σεφ Νίκος Ζέρβος

Από τις εκλεκτές προτάσεις του Belvedere Restaurant ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων: το μοσχάρι Vitelo Tonnato, η Κροκέτα από κεχρί, καπνιστό σολομό, crémé fraiche, baby φύλλα σαλάτα & σιρόπι σχοινόπρασο, το Μοσχαρίσιο burger, με μαρμελάδα κρεμμύδι & σαλάτα Coleslaw και το Λαυράκι με σπασμένι πατάτα, βασιλικό καβούρι & σάλτσα καρύδας με μοσχολέμονο.

Παράλληλα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο Matsuhisa Mykonos, συνεχίζει έως και το Σάββατο 11 Οκτωβρίου να προσφέρει εκπληκτικές γεύσεις ιαπωνικής κουζίνας με περουβιανές επιρροές, στον εντυπωσιακό χώρο του Belvedere Hotel. Τα new style πιάτα του φημισμένου chef Nobu Matsuhisa καταφέρνουν με μοναδικό τρόπο να συνδυάζουν την υψηλή γαστρονομία με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το φημισμένο special Omakase menu που έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Nobu Matsuhisa, αποκλειστικά για το Matsuhisa Mykonos!Matsuhisa Mykonos_Logo

Σε ένα περιβάλλον με λιτή, ελληνική αισθητική και high-end χαρακτήρα, τα εστιατόρια Belvedere Restaurant και Matsuhisa Mykonos προσφέρουν τις πιο ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις του νησιού.