Η Belvedere Vodka, η super premium βότκα από την Πολωνία, στηρίζει τη μόδα και τους δημιουργούς της και γίνεται για άλλη μια σεζόν Χορηγός της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας! Η 15η Athens Xclusive Designers Week θα ανοίξει τις πόρτες της για το κοινό στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής στις 29 Μαρτίου, για τέσσερις ημέρες γεμάτες λαμπερά shows, φθινοπωρινές και χειμερινές προτάσεις σημαντικών σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεγάλα εγχώρια και διεθνή fashion brands, καθώς και πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα.

Η 15η AXDW, ανάμεσα στους επώνυμους σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, έχει την τιμή να φιλοξενεί για πρώτη φορά στην πασαρέλα της τον πιο ρομαντικό οίκο του Παρισιού, τον οίκο Cacharel. Ο διάσημος Γαλλικός οίκος θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή του “Autumn Dance” στην πρώτη παγκόσμια επίσημη παρουσίασή της, με highlight το ιδιαίτερο χορευτικό που θα παρουσιάσει η Belvedere Vodka στην έναρξη της επίδειξης.Belvedere-AXDW_27

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας αποτελεί τη μοναδική πλατφόρμα προώθησης της εγχώριας μόδας, καθώς μέσω αυτής υποστηρίζεται το έργο σημαντικών Ελλήνων σχεδιαστών εντός και εκτός των συνόρων, χωρίς να λείπουν τα πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα που διαγωνίζονται στο θεσμό των New Designers Awards για σημαντικά έπαθλα.

Όλα λοιπόν είναι στη θέση τους για να ξεκινήσει το πιο hot event της μόδας, στη μεγαλύτερη πασαρέλα της Αθήνας με τους πιο ταλαντούχους Έλληνες και διεθνείς δημιουργούς και με τους ξεχωριστούς bartenders της Belvedere που θα επιμεληθούν μοναδικά cocktails ειδικά διαμορφωμένα για τους VIP καλεσμένους της διοργάνωσης!