Η 15η Athens Xclusive Designers Week αποτελεί παρελθόν. Ωστόσο εξακολουθούμε να σχολιάζουμε τις δημιουργίες των τριάντα νέων και καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, όσο και τα μοναδικά κοκτέιλ που μας προσέφερε η Belvedere Vodka τα οποία διαμορφώθηκαν ειδικά για την εκδήλωση και επιμελήθηκαν οι bartender της super premium βότκα από την Πολωνία.

Ναι, η εικόνα είναι αντιπροσωπευτική της εμπειρίας που ζήσαμε αλλά σε αυτή την περίπτωση τίποτα δεν συγκρίνεται με τη γεύση γι’ αυτό και εξασφαλίσαμε τις συνταγές των μοναδικών κοκτέιλ που δοκιμάσαμε στο VIP bar της Belvedere στην 15η AXDW:

  • Strawberry Fields Forever

Belvedere Vodka

Σιρόπι βανίλιας

Φράουλες

Γαρνίρισμα: αποξηραμένες φράουλες

  • Macademian Explosion

Belvedere Vodka

Σιρόπι macadamia

Bitters πορτοκάλι

Γαρνίρισμα: θρυμματισμένοι κόκκοι Tonka

  • The “Spring is here!” punch

Belvedere Vodka

Grand Marnier Triple Sec

Σιρόπι αμύγδαλο

Μέντα Ginger Ale

  • The “Red for Passion” punch

Belvedere Vodka

Σιρόπι κανέλας

Vermouth

Ροζ grapefruit

Cranberry

Κόκκινα μούρα

Τι κάνει την Belvedere Vodka τόσο μοναδική; Είναι η πρώτη που δημιούργησε νέα πρότυπα τελειότητας και διαμόρφωσε κατά πολλούς την κατηγορία της  luxury βότκας. Φτιαγμένη αποκλειστικά από ένα και μόνο είδος αγνής σίκαλης (Dankowskie Rye), αναμιγμένη με νερό από την παρθένα πηγή της, το γευστικό προφίλ της Belvedere Vodka είναι χαρακτηριστικά απαλό με μια λεπτή γλυκύτητα και φυσικά λείο, καθαρό τελείωμα.Belvedere-AXDW_27

Η Belvedere Vodka στο πλαίσιο της επίσημης χορηγίας στην Athens Xclusive Designers Week παρουσίασε ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο χορευτικό στην έναρξη του fashion show του διάσημου ρομαντικού οίκου του Παρισιού, Cacharel, που έκανε την πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας του συλλογής “Autumn Dance” στη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας!

Μπορεί ο «φθινοπωρινός χορός» του οίκου Cacharel να σήμανε και το τέλος μιας γιορτής της μόδας, αλλά η γεύση που μας έμεινε, χάρη στα κοκτέιλ της Belvedere Vodka, ήταν υπέροχη!

Αναμένουμε πλέον με μεγάλη ανυπομονυσία την επόμενη εβδομάδα μόδας. Μέχρι τότε ένα είναι σίγουρο, ότι η Belvedere Vodka θα αποτελέσει τη βασική μας επιλογή για τα ανοιξιάτικα κοκτέιλ μας.