Η σοκολάτα κάνει το κόσμο να γυρνάει! Η σοκολάτα είναι «θρησκεία», είναι ανάγκη και έρωτας. Η σοκολάτα είναι ο καλύτερος σύντροφος όταν όλοι οι υπόλοιποι φεύγουν. Η σοκολάτα είσαι εσύ!

Και ναι! Αν αναρωτιέσαι ο εθισμός και η αγάπη για αυτό το πολύτιμο αγαθό είναι πράγματα που ξεπερνάνε κάθε φαντασία.

Ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις- από απόσταση και μέσα από μία φωτογραφία- τη σοκολάτα που ήρθε για να γράψει ιστορία και να πάει τον κόσμο στο επόμενο στάδιο λαχτάρας και ηδονής.

Η Cadbury παρουσιάζει την Dairy Milk Spectacular 7 υπογραμμίζοντας πως μπορείς να βρεις «7 υπέροχες γεύσεις σε μία εκπληκτική σοκολάτα».

Αυτές οι γεύσεις είναι : η καραμέλα, το ολόκληρο αμύγδαλο, τα φρούτα και οι ξηροί καρποί, το λουκούμι, τα μπσικότα Oreo, η γέμιση Daim (βούτυρο αμυγδάλου) αλλά και η βάση όλων των γλυκών ονείρων,  η αξεπέραστη γεύση της σοκολάτας γάλακτος.

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το όργιο των 200gr, μία μπάρα σοκολάτας που μπορείς να ξυπνάς, να κοιμάσαι και να (ξανα)ξυπνάς έχοντας τη γεύση της στο στόμα του ονείρου σου.

Η Cadbury θα μοιράσει  50 μπάρες σε 50 τυχερού Βρετανούς μέσω Twitter στο πλαίσιο της καμπάνιας με το μήνυμα «Είναι καλό να δοκιμάζεις νέα πράγματα».