Το αγαπημένο μας bourbon δίνει άλλη διάσταση στον όρο cocktail!

Τα πάντα ξεκινούν από την σωστή επιλογή του ποτού που θα χρησιμοποιηθεί στο cocktail. Το Jack Daniel’s είναι η ιδανική βάση καθώς φτιάχνεται από 80% καλαμπόκι και φυσικό νερό πηγής χωρίς σίδηρο. Αυτό όμως που σφραγίζει την μοναδική του γεύση είναι το χρονοβόρο φιλτράρισμα του σε ξυλοκάρβουνο σφενδάμου που ενισχύει την πλούσια, απαλή επίγευση του και το καθιστά την απόλυτη επιλογή έμπνευσης δημιουργικών whiskey cocktails.

Velvet Elvis, Lynchburg Lemonada, Jack Julep και Jack Honey Ginger Ale είναι μερικά από τα super cocktails που μπορεί κανείς να απολαύσει με βάση το Jack Daniel’s, που τα μοιράζεται μέσα από τα Mixinspiration promοtions εδώ και τρία χρόνια!

Τα Mixinspiration promotions πραγματοποιούνται σε επιλεγμένα bars σε όλη την Ελλάδα και δίνουν τη δυνατότητα στους απανταχού mixology lovers να δοκιμάσουν τις συνταγές με βάση το Jack Daniel’s.

Δες εδώ τις συνταγές:

Velvet Elvis 

Lynchbourg Lemonade

JackJulep

Jack ‘n’ Roll

Αν λατρεύεις να ανακαλύπτεις νέες γεύσεις, τότε ήρθε η ώρα να επισκεφθείς τα Jack Daniel’s Mixinspiration promos στα αγαπημένα σου bar σε πολλές τις πόλεις της Ελλάδας!

#JackDaniels #Mixinspiration #JackLivesHere Για να μάθετε τα πάντα γύρω από το Jack Daniel’s μπείτε εδώ: www.jackdaniels.com

Ακολουθήστε το Jack:

Facebook page:

Jack Daniel’s Greece

Twitter:

@JackHoney

Instagram:

Jackdaniel’s_greece

Σχετικά με το Jack Daniel’s:

Το αποστακτήριο του Jack Daniel’s είναι το παλαιότερο καταγεγραμμένο αποστακτήριο των Η.Π.Α. Από το 1866 μέχρι σήμερα κάθε σταγόνα του προϊόντος παράγεται με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο, για να δώσει το πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα, τη βαθιά γεύση καραμέλας, βανίλιας και ξύλου που χαρακτηρίζει το αυθεντικό αυτό whiskey.