Άλλο ένα μουσικό καλοκαίρι ξεκινάει δυνατά παρέα με το 6ο CU on stage,το μουσικό project του CU που σε ανεβάζει  κυριολεκτικά επί σκηνής, να φιλοξενείται αυτή τη φορά στη σκηνή του Plisskën Festival, το οποίο πραγματοποιείται στις 5 και 6 Ιουνίου, στην Αθήνα.

Τώρα, αν είσαι εσύ ο νικητής μπορείς να εμφανιστείς σε ένα από τα πιο μεγάλα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου, το οποίο προβάλει μια πολυσυλλεκτικότητα ήχων από την indie rock έως και την electro και την pop. Οι μπάντες ή οι djs που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, αυτή τη φορά θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία μοιραστούν την ίδια σκηνή με καταξιωμένους, αλλά και πρωτοπόρους καλλιτέχνες όπως οι Mogwai, Squarepusher, The Horrors, WhoMadeWho, Savages, Mudhoney, Brodinski, Electric Wizard, Thee Oh Sees, Ariel Pink, Perfume Genius, Pharoahe Monch , Xylouris White κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να παίξουν live στο Republic Stage και να αποθεωθούν απ τους χιλιάδες θεατές του φεστιβάλ, θα πρέπει να υποβάλλουν το demo τους μέχρι τις 20/05 στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage. Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή. Οι  τρεις καλύτερες θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό για την ανάδειξη του τελικού νικητή.

Κατά τη διάρκεια του Plisskën Festival, πέρα από τα μουσικά δρώμενα, στους χώρους του φεστιβάλ θα βρίσκεται και τις 2 ημέρες το CU pop up t-shirt bike, το κινητό συνεργείο μεταξοτυπίας του CU, το οποίο θα τυπώνει εντελώς δωρεάν t-shirts με σχέδια που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το 5o Plisskën. Ενώ για τους φίλους του φεστιβάλ που θα επιλέξουν να έρθουν με το ποδήλατό τους, το CU Pop Up Service Bike, το κινητό συνεργείο ποδηλάτων του CU, θα κάνει δωρεάν service.

Το CU όμως, εκτός από τους νέους μουσικούς και το φεστιβάλ, στηρίζει και την επιθυμία όσων θέλουν να βρεθούν στο Plisskën δίνοντας την ευκαιρία στους CU χρήστες να προμηθευτούν 1+1 εισιτήριο δωρεάν, στέλνοντας MUSIC στο 54646 (0,5€/SMS) και αγοράζοντας το εισιτήριο τους μέσω Viva ή των εκδοτηρίων στο χώρο της διοργάνωσης. H προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.