Στα μάτια όλων των ανδρών, οι γυναίκες παραμένουν ένα άλυτο μυστήριο! Όσες ταινίες και να δουν, όσο και να τους εξηγήσουμε δεν πρόκειται ποτέ να μας καταλάβουν ούτε να ξεπεράσουν ό,τι τους έμαθαν οι γονείς τους και οι παππούδες τους, ιδέες δηλαδή απαρχαιωμένες που είναι η αιτία πολλών λανθασμένων εντυπώσεων!

Καιρός λοιπόν να μπει ένα τέλος σε αυτή την πορεία των παραλογισμών που περνάνε από πάππου προς πάππου! Άλλωστε οι γυναίκες σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με τις γυναίκες  πριν από μια εικοσαετία!!!

Ιδού κάποιες από τις πεποιθήσεις των ανδρών που επιτέλους θα πρέπει να εξαφανιστούν από το ‘’χάρτη’’!

  1. Οι γυναίκες κάνουν σεξ μόνο όταν είναι ερωτευμένες! Μέγα λάθος! Αγαπητοί άνδρες, καιρός να καταλάβετε ότι δεν είμαστε ερωτευμένες με τον κάθε έναν από εσάς με τον οποίο ξαπλώνουμε στο ίδιο κρεβάτι! Όπως ακριβώς δεν είσαστε και εσείς με την καθεμία με την οποία κάνετε σεξ! Η μόνη διαφορά μας είναι ότι… εμείς γνωρίζουμε για εσάς, ενώ εσείς, όχι!
  2.  Οι γυναίκες σκέφτονται μόνο εσάς όταν κάνουν μαζί σας σεξ!!!  Στην πραγματικότητα κάνουμε ό,τι ακριβώς κάνετε: ανοίγουμε το portfolio με τις φαντασιώσεις μας και στο πρόσωπό σας βλέπουμε αγαπημένους σταρ και όχι μόνο!!!
  3. Οι γυναίκες αγαπάνε τις ρομαντικές αγαπούλες του κινηματογράφου! Κάποιες ναι! Κάποιες έχουν καταφέρει να αφήσει πίσω τους επιτέλους τις πρωταγωνίστριες των παραμυθιών της Disney!
  4. Οι γυναίκες γίνονται στριφνές τις ‘’δύσκολες’’ ημέρες! Αυτό σημαίνει ότι συνολικά για 3 ολόκληρους μήνες κάθε χρόνο εμείς δε κάνουμε άλλη δουλειά από το να μετατρεπόμαστε σε Σκύλα & Χάρυβδη! Για μεγάλη σας έκπληξη λοιπόν, θέλουμε και εμείς να περνάμε καλά και να μην έχουμε νεύρα. Συνεπώς αν καμιά φορά  γινόμαστε ‘’σκύλες’’ προφανώς κάτι άλλο θα φταίει και όχι οι ορμόνες μας!!!
  5. Οι γυναίκες από μικρές ονειρεύονται να  γίνουν μια μέρα καλές νοικοκυρές! Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε πλευρό! Κάποιες σκεφτόμαστε και την καριέρα μας!
  6. Οι γυναίκες κυνηγάνε τους πλούσιους άνδρες! Κάποιες μπορεί αλλά κάποιες δεν εντυπωσιαζόμαστε με τίποτα από τους μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμένους! Άλλωστε η κρίση απέδειξε περίτρανα ότι πολλοί άντρες τα καταφέρνετε εξίσου πετυχημένα στο να συνοδεύετε …παραφουσκωμένα πορτοφόλια!!!gold-digger
  7. Οι γυναίκες τα συζητάνε όλα μεταξύ τους! Μεγάλος μύθος!  Είμαστε αρκετά έξυπνες για να ξέρουμε τι θα πρέπει να πούμε, πότε και σε ποιόν!
  8. Οι γυναίκες δέχονται να τις κεράσεις ένα ποτό και μετά σε παρατάνε! Μην ξεχνάτε ότι καμία δεν σας ζήτησε κέρασμα. Αν εσείς κεράσετε κάποια είναι δική σας πρωτοβουλία που όμως δεν συνεπάγεται ότι αυτή η κάποια θα πρέπει να σας ανεχτεί όλο το βράδυ δίπλα της!!!
  9. Οι γυναίκες σε κάθε άνδρα που γνωρίζουν βλέπουν ότι αυτός είναι ο ‘’ένας’’! Με εξαίρεση τη Χιονάτη καμία δεν ζήτησε να σας παντρευτεί από το πρώτο φιλί! Η λογική μας λειτουργεί πολύ πιο πέρα από αυτό!
  10. Οι γυναίκες μισούν η μία την άλλη! Συμβαίνει όσο συχνά συμβαίνει και στους άνδρες! COVER