Σε έβαλε στο friend zone, ένα μέρος όπου χάνονται παλικάρια κάθε μέρα και στιγμή. Όμως να ξέρεις πως υπάρχει ο τρόπος να βγεις από εκεί. Και θα βγεις!

Πώς; Με τα κόλπα που θα σου περιγράψω πιο κάτω. Όχι, θα βγεις. Δεν έχει «δεν γίνεται». Θα βγεις!

1ον: Μην φέρεσαι σαν το αγόρι της, αλλά σαν φίλος της

Ο πιθανότερος λόγος που σε έχει βάλει εκεί που σε έχει βάλει (friend zone) είναι το γεγονός πως φερόσουν σαν τον αγόρι της από την αρχή. Λοιπόν, για να στα κάνω φραγκοδίφραγκα (η δίευρα) σταμάτα να της παίρνεις πράγματα, να της δίνεις λουλούδια, να την βοηθάς στην δουλειά. Γιατί να σε κάνει… γκόμενο όταν έχει ήδη όσα πρέπει να της προσφέρει κάποιος; Εεε;

2ον: Μην ικετεύεις

Τι είσαι ωρέ για να τρέχεις πίσω από τα φουστάνια της; Δεν σε θέλει; Αυτή χάνει. Σου είπε ποτέ; Ποτέ λοιπόν! Όσο το παλεύεις τόσο χειρότερο γίνεται. Αυτοσεβασμός ή τίποτα!

3ον: Εξαφανιζόλ

Είσαι στο friend zone. Είσαι που να μην ήσουν. Υπάρχει λόγος να περνάς τόοοοοοοσο χρόνο με μια κοπέλα που σε βλέπει σαν φίλο; Όχι. Τότε τι κάνεις διαρκώς μαζί της; Άντε με τους φίλους σου για μπυράκια και pro και μην είσαι όπου και εκείνη!

4ον: Άστην να δει πως υπάρχουν και άλλες στη ζωή σου

Είσαι ωραίος και μετράς. Αν υπάρχει κανένα κοριτσόπουλο που σε γυροφέρνει πες το στο άλλο κοριτσόπουλο που σε έβαλε στην ζώνη. Θα λυσσάξει. Της αξίζει. Καλά να πάθει.

5ον: Βελτιώσου

Αν αρχίσεις να μιζεριάζεις και να παρατάς τον εαυτό σου θα καταφέρεις να την δει… αλλιώς η κοπελίτσα! Δεν σε θέλει; Πήγαινε και γέμισε μπράτσα, άλλαξε στιλ και look, πρόσεξε τον εαυτό σου. Ούτε καν θα κάτσεις να σκάσεις. Ομόρφυνε και άφησέ την να σκάσει!

6ον: Ώρα να αλλάξουμε τα κόζια

Θέλει βοήθεια για κάτι; Όχι κοριτσάκι. Δεν μπορώ. Τόσο απλά. Όσα έμαθε ήρθε η στιγμή να τα ξεχάσει!

7ον: Δείξε τι έχασε

Άρχισε να μιλάς πόσο πολυάσχολος είσαι. Πως πήγες μια εκδρομή, ξενύχτησες, πήρες ένα μεγάλο bonus. Όσο της δείχνει τι χάνει να είναι μαζί σου, τόσο θα λέει «ρε μπας και;».

8ον: Περίμενε το μομέντουμ

Έχεις δει τίγρη να βγαίνει στο κατόπι της αντιλόπης; Όχι! Περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Γίνει τίγρη, γίνε γατόπαρδος. Ψάξε την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσεις. Έκανες την κίνησή σου και έχασες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να την ξανακάνεις. Θα καταλάβεις πότε μπορείς μόλις δεις το παράθυρο ανοιχτό…

9ον: Ζήτα της να βγείτε

Θα είσαι ξεκάθαρος. Δεν θα πεις «Πότε μπορείς να βγούμε». Θα πεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Αν δεν μπορείς δεν ξαναλές τίποτα. Και να είσαι ξεκάθαρος όταν το ζητάς φίλος…

10ον: Προχώρα την ζωή σου

Σε τελική ανάλυση δεν μπορείς να κάνεις κάποιον να σε γουστάρει. Με το ζόρι απλά δεν γίνεται. Αν προσπαθήσεις τα πάντα και δεν ενδιαφέρεται στο τέλος, κόψε τις επαφές. Φίλους έχεις, δεν θες άλλους. Κατά την γνώμη μου δεν μπορείτε να είστε φίλοι ποτέ. Σκέψου πόσο άβολο θα είναι αν βρει κάποιον. Θα μπορείς να βγαίνεις μαζί της και να σου λέει τα νέα της για την σχέση της; Όχι. Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Δεν σε θέλει. Προχώρα παρακάτω και adios…