Σίγουρα όχι, ο κόσμος της μόδας δεν αποτελείται από λιπόσαρκα ξανθά μοντέλα με ανοιχτόχρωμα μάτια και ιδανικές αναλογίες. Το αντισυμβατικό τελικά είναι πολύ πιο όμορφο και παρακάτω θα δείτε γιατί. Μπορεί να μην είναι τέλεια τα μοντέλα που θα δείτε γι αυτό και θα ξεχάσετε εντελώς την έννοια του μοντέλου παρόλα αυτά είναι πανέμορφα λόγω των ατελειών τους, κάτι δηλαδή που τις κάνει ξεχωριστές αλλά και περιζήτητες.

Andreja Pejic

andreja-pejic-transgender-model

 

Γεννήθηκε άντρας όμως αυτό δεν την εμπόδισε να κατακτήσει τη μόδα και να γίνει διάσημη. Χρόνια αργότερα με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής έγινε αυτό που πάντα ονειρευόταν, μια πανέμορφη γυναίκα.

Melanie Gaydos

noticiaimagens_2274_img1_modelo4

 

Η ασθένεια της δεν την εμπόδισε σε καμία περίπτωση να επιλέξει το επάγγελμα που πάντα επιθυμούσε και να γίνει μοντέλο. Μπορεί να μη διαθέτει την κλασσική ομορφιά και ότι γνωρίζουμε για εκείνη σίγουρα όμως με τη διαφορετικότητα της κατάφερε να γίνει ξεχωριστή και να έχει μια επιτυχημένη καριέρα στον κόσμο της μόδας.

Winnie Harlow

winnie-harlow-large

 

Η Winnie έχει λεύκη όμως αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της την ανέβασε στις πιο ψηλές θέσεις με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα. Δεν έχει κανένα κόμπλεξ και γιατί να έχει άλλωστε;

Jillian Mercado

James-Astronaut-and-Jilli-011

 

Το μοντέλο όπου κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο έγινε το πρόσωπο της Diesel την Άνοιξη του 2014 και πραγματικά η μυϊκή δυσπλασία από την οποία πάσχει δεν στάθηκε εμπόδιο στη καριέρα της.

Daphne Selfe

Daphne-Selfe

 

Μοντέλο ετών 87! Ναι, είναι ο μόνος τίτλος που μπορούσαμε να δώσουμε για τη συγκεκριμένη καθώς υποδεικνύει περίτρανα πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Κατά καιρούς έχει κοσμήσει τις σελίδες των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας και κυριολεκτικά δεν το βάζει κάτω.