Είναι η σκηνή που έκοψε ανάσες στο φιλμ Dirty Dancing, που έκανε εκατομμύρια καρδιές να χτυπήσουν δυνατά. Μιλάμε για το περίφημο άλμα της Baby στα στιβαρά μπράτσα του Patrick Swayze, η στιγμή που σφράγισε το κλασικό φιλμ του 1987 και το οποίο προβλήθηκε σαν σήμερα πριν από 28 χρόνια στην Αμερική προκαλώντας έναν μικρό χαμό.
Η σκηνή έγινε classic, σημείο αναφοράς, κομμάτι της pop κουλτούρας και φυσικά όλα αυτά τα χρόνια έβαλε σε πειρασμό πάρα πολλούς να την αναπαραστήσουν. Από τον Ryan Gosling και την Miss Piggy μέχρι τον Jimmy Fallon και την Jennifer Lawrence!  Για να δούμε όσους το έχουν δοκιμάσει και ας βαθμολογήσουμε, με επιείκεια την προσπάθειά τους.

1. Ryan Gosling και Emma Stone
Από το rom com του 2011 Crazy Stupid Love και μάλλον η με διαφορά καλύτερη προσπάθεια.

2. Chris Hemsworth και Kate McKinnon
Κλασικό χιουμοράκι του Saturday Night Live που άλλους ενθουσιάζει και άλλους αφήνει παγερά αδιάφορους.

3. Pepe the King Prawn και Miss Piggy
To 2011 η Miss Piggy πήρε φόρα στο The Muppets και αναμενόμενα ισοπέδωσε τον King Prawn.

4. Bradley Cooper και Jennifer Lawrence
Στο Silver Linings Playbook πήρε φόρα με την σειρά της η Jennifer Lawrence και δεν “έκατσε” και τέλεια στον Bradley Cooper. Αν και εκείνος μπορεί να έχει αντίθετη άποψη επί του θέματος.

5. Channing Tatum και Charlyne Yi
Οι Channing Tatum και Charlyne Yi το πήραν πολύ σοβαρά το θέμα και έκαναν το 2009 μία πεντάλεπτη παρωδία της ταινίας. Η συγκεκριμένη σκηνή με το άλμα δεν έκοψε και τις ανάσες αλλά οκ…

Δείτε τα υπόλοιπα ζευγάρια στο αφιέρωμα του Digital Spy.