Μία ανάσα από το 2016 και ο κινηματογραφικός κόσμος δεν χορταίνει την ιδέα πως οι superheroes καταφθάνουν για να τους γλιτώσει από πάσης φύσεως απειλές και καταστροφές. Σε έναν κόσμο αβέβαιο και άδικο τους θέλουμε δίπλα μας για να νιώθουμε καλύτερα. Ειδικά τους καλύτερους όλων, τους Avengers. Και όπως συμβαίνει πάντα σε κάθε κινηματογραφική παρέα, υπάρχει εκείνος με τον οποίο ταυτιζόμαστε περισσότερο. Εκείνος ο Avenger που θα θέλαμε να φορέσουμε την στολή του και να κάνουμε και εμείς καμία αποστολή του για να τον ξεκουράσουμε και λίγο. Φυσικά πίσω από τις σούπερ ικανότητες, κρύβεται και μία συγκεκριμένη προσωπικότητα. Δείτε τα χαρακτηριστικά του Avenger που σας αρέσει και που ίσως κατά βάθος τα διαθέτετε και εσείς.

thor-video-thumb
Thor
Σε λένε υπερόπτη αλλά δεν σε ενοχλεί καθόλου εάν κοιτάζεσαι λίγο παραπάνω στον καθρέφτη. Άλλωστε για την ομορφιά σου έχουν να λένε πολλοί. Αυτό που θέλεις πάντως εσύ είναι να σε αναγνωρίζουν ως ένα άξιο και ντόμπρο άτομο. Είσαι πολύ της οικογένειας και για χάρη της θα θυσίαζες τα πάντα. Για την τιμή της δεν σηκώνεις κουβέντα και δεν ανέχεσαι ατοπήματα από συγγενικά πρόσωπα. Πολλές στιγμές ωστόσο μοιάζεις ανυποψίαστος και σου ξεφεύγουν καταστάσεις, ίσως και η ίδια η πραγματικότητα. Είσαι ένα μικρό παιδί που προσπαθεί διαρκώς να μεγαλώσει και να αποδείξεις στους γονείς σου πως αξίζεις. Είσαι καλός στις αντροπαρέες, αν και τους “τρως” όλες τις γυναίκες και καταλήγεις να σε ζηλεύουν.

Chris-evans-captain-america-the-avengers-interview-41012
Captain America
Είσαι ηγέτης και διαθέτεις κύρος. Για την ειλικρίνεια και την ηθική σου δεν έχει ξεστομίσει ποτέ κανείς το παραμικρό. Σκίζεσαι για τους φίλους σου, είσαι εκεί πάντα γι’ αυτούς και στον ελεύθερο χρόνο σου περνάς τις γιαγιάδες στο απέναντι πεζοδρόμιο. Είσαι πατριώτης και σε κάθε εθνική εορτή βάζεις την σημαία στο μπαλκόνι και έχεις άποψη για τα πολιτικά και την εκφράζεις σε κάθε ευκαιρία. Είσαι το ιδανικό αφεντικό που εμπνέει το προσωπικό και δεν αδικεί κανέναν, αντίθετα τους προστατεύεις όλους. Φυσικά είσαι ο γαμπρός που θέλει κάθε μητέρα για την κόρη της. Κάποιοι κακοήθεις λένε πως είσαι λίγο βαρετός, αλλά φοβούνται να το πουν μπροστά σου.

Hawkeye-the-avengers-34726161-1920-1080
Hawkeye
Δεν είσαι γεννημένος νικητής αλλά μπορείς να γίνεις το καλύτερο δεξί χέρι που είχε ποτέ κάποιος. Είσαι ήρεμη δύναμη, χαμηλών τόνων αλλά λατρεύεις να σε υποτιμούν για να τους κάνεις μετά να καταπίνουν την γλώσσα τους. Είσαι λίγο «περίεργος» τύπος, όχι γκρινιάρης αλλά αρκετά σκεπτικός και σου αρέσει να γίνονται όλα σωστά. Δεν εμπιστεύεσαι πάρα πολύ εύκολα τους άλλους και σου αρέσει να τους ψάχνεις πρώτα για να τους ανοιχτείς. Το χιούμορ σου είναι πολλές φορές κυνικό και κοφτερό. Είσαι αξιόπιστος, γι’ αυτό και αγαπητός και δημοφιλής με τον δικό σου τρόπο.

Iron-Man-Robert-Downey-Jr-Interview
Iron Man
Πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δεν σε πτοεί τίποτα, καμία δυσκολία, καμία αντίθετη γνώμη. Λατρεύεις να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής και μάλιστα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα όταν όλα τα φώτα είναι επάνω σου. Σου αρέσει να κοντράρεσαι με εξίσου φιλόδοξους ανθρώπους, να συγκρίνετε τα αγαπημένα σας gadgets και φυσικά στο τέλος να κερδίζεις με διαφορά τις εντυπώσεις. Δεν καταλαβαίνεις γιατί σε λένε «νάρκισσο», απλώς προσπαθείς να γίνεις ο καλύτερος που μπορείς. Είσαι ανοιχτόμυαλος, αυθόρμητος και προσαρμόζεσαι παντού. Δεν αντέχεις τους κλαψιάρηδες και εκείνους που βρίσκουν δικαιολογίες για να μην προσπαθούν. Α, και εκείνους που σου λένε πως θα μπορούσες να ήσουν λίγο πιο μετριόφρων.

scarlett_johansson_black_widow-1024x640
Black Widow
Σε εκνευρίζει να λένε ξανά και ξανά για την ομορφιά σου και να μην τονίζουν ποτέ την εξυπνάδα σου. Ξέρεις πως να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, ακόμα κι αν κάποιες φορές διαλέγεις πλάγιες οδούς και δεν ακολουθείς τους κανόνες. Είσαι τρομερά ψύχραιμη ακόμα και στις πιο ζόρικες στιγμές και αποδίδεις καλύτερα κάτω από πίεση. Ο άντρας που δεν θα την σεβαστεί θα περάσει πάρα πολύ άσχημα και σίγουρα θα τον εκδικηθείς. Για τα άτομα που αγαπάς κάνεις τα πάντα χωρίς να υπολογίζεις τίποτα.

avengers-2-hulk-poster-pic

Hulk
Είσαι μονοκόμματος, μπρουτάλ και δεν έχεις ανοίξει ποτέ καμία πόρτα σε γυναίκα χωρίς αυτό να σε κάνει απαραίτητα αγενή. Αυθεντικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει, ξέρεις να αγαπάς και να συμπονάς με την πιο αληθινή έννοια του όρου. Υπάρχουν στιγμές που ξαφνιάζεις τους άλλους με την ευφυία σου με τις γενικές σου γνώσεις να είναι μοναδικές. Ωστόσο κουβαλάς παιδικά τραύματα και έχεις άγχη και φόβους. Δεν ξέρεις να κοντρολάρεις τον εαυτό σου στις δύσκολες καταστάσεις. Και οι άνθρωποι που σε έχουν δει να θυμώνεις και να ξεσπάς, έχουν να λένε μυθικές ιστορίες στους υπόλοιπους.

* Η ταινία κυκλοφορεί σε DVD και Blu-ray από την Feelgood Entertainment