Είναι από τις ειδήσεις που σου προκαλούν δυσάρεστη έκπληξη!

boozer,

O Cheng Cheng είναι γνωστός ως ο “Μικρός Οινοπότης” στα τοπικά media της Ανατολικής Κίνας μετά από τη δημοσίευση αυτών των μεθυστικών φωτογραφιών που τον δείχνουν να απολαμβάνει το ποτό του απευθείας από το μπουκάλι.Είναι ο δύο ετών αλκοολικός που μπορεί να πίνει μία μπύρα χωρίς ανάσα και να μη νιώθει τίποτα απολύτως, ούτε μία μικρή ζαλάδα.Λέγεται μάλιστα οτι δοκίμασε κρασί όταν ήταν 10 μηνών την ημέρα που ο πατέρας του αποφάσισε να τον χαλαρώσει με ένα…ποτηράκι! Αυτή ήταν η αρχή.

Η θεία του Cai Teng δηλώνει: “Εκείνη ακριβώς τη στιγμή καταλάβαμε οτι αυτό το παιδί όταν μεγαλώσει θα γίνει μεγάλος πότης”.

Οι Τοπικές Αρχές ήρθαν αντιμέτωπες με την εξίσου φοβερή αποκάλυψη οτι το παιδί πίνει αλκοόλ αντί για γάλα. Αυτό σημαίνει γενναίες και ανεξέλεγκτες ποσότητες ημερησίως.

alcohol, kid, pint-sized, binger,

“Τα μάτια του κοιτάζουν πάντοτε τα μπουκάλια με το αλκοόλ”, λένε οι δικοί του και συμπληρώνουν οτι κάνει τόσο θόρυβο και φασαρία ζητώντας να πιεί που αναγκάζονται να του δώσουν λίγο κρασί. Αν και κρύβουν τα ποτά αυτός τα βρίσκει.

Αυτή τη στιγμή η οικογένεια προσπαθεί να βρει τη λύση στο πρόβλημα και όλοι ελπίζουν οτι στο τέλος το παιδί θα σταματήσει να πίνει και να μεθά με τη βοήθεια των ειδικών.