Ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει (true fact). Το eshop.gr έχει αναλάβει να τον αντικαταστήσει έχοντας καθιερώσει εδώ και 3 χρόνια μια πολύ ξεχωριστή εορταστική παράδοση! Κάθε φορά που συμπληρώνονται οι 1.000.000 παραγγελίες της χρονιάς, ο τυχερός που παραλαμβάνει την εκατομμυριοστή παραγγελία, δεν πληρώνει τίποτα!

Κάπως έτσι βρέθηκαν πανευτυχείς τον Δεκέμβριο του 2013 η Κατερίνα Καβάλογλου από την Θεσσαλονίκη, που παρέλαβε το ACER ASPIRE laptop της, μαζί με το HAMA NOTEBOOK STAND που είχε παραγγείλει από το eshop point στην Σταυρούπολη χωρίς να πληρώσει και τον Οκτώβριο του 2014 ο Γιώργος Νικολόπουλος από τα Γιάννενα, που παρέλαβε την τηλεόραση LG LED TV FULL HD, μια παραγγελία δώρο από το e-shop.gr!

Έτσι και φέτος το e-shop.gr συνεχίζει να παίζει το ρόλο του Άγιου Βασίλη, αναδεικνύοντας την τυχερή παραγγελία της χρονιάς! Οι 1.000.000 παραγγελίες για το 2015 έχουν ήδη συμπληρωθεί, καθώς ολοένα και περισσότεροι καλά διαβασμένοι e-shoppers ψάχνουν παντού και τελικά επιλέγουν την πλούσια γκάμα, τις μοναδικές τιμές, τις αποκλειστικές προσφορές και την αξιοπιστία του e-shop.gr για τις αγορές τους!

Γι’ αυτό και νικητής φέτος θα είναι αυτός ή αυτή που θα υποβάλει την παραγγελία υπ’ αριθμόν 1.111.111, που φυσικά δεν θα πληρώσει τίποτα! Η παραγγελία με αριθμό 1.111.111 για το 2015 θα συσκευαστεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις του e-shop.gr στο Μενίδι και θα παραδοθεί εντελώς δωρεάν στον τυχερό της αποδέκτη! Το όνομα του τυχερού ή της τυχερής θα ανακοινωθεί στη σελίδα του e-shop.gr στο Facebook και στο site του e-shop.gr στην ενότητα με τα νέα!

Σε ποιον θα παραδοθεί η δωρεάν παραγγελία μας για φέτος; Μείνετε συντονισμένοι και συνεχίστε τις αγορές σας στο e-shop.gr γιατί ίσως την παραλάβετε εσείς 😉