Άμα σου λείψει για καιρό το «μα-να μα-να, του-του, του-ρου-ρου» κάτι παθαίνεις. Άμα δεν βλέπεις συχνά τον καπάτσο Kermit και τον ερωτικό σίφουνα που λέγεται Miss Piggy παθαίνεις μία στέρηση. Και οι μέρες χωρίς την τρομερή ευφράδεια του Animal και την γκρίνια των Statler και Waldorf δεν περνάνε εύκολα. Όλα αυτά όμως θα λυθούν την ερχόμενη Τρίτη στις 24 Νοεμβρίου όταν το FOX Life θα προβάλλει το The Muppets, ένα σύγχρονο show γυρισμένο σαν ντοκιμαντέρ! H επιστροφή τους είναι γεγονός και ο δημιουργός τους Jim Henson σίγουρα θα χαμογελάει από εκεί ψηλά.

Μιλάμε για την διασημότερη παρέα που βγήκε ποτέ στην τηλεόραση, ένα κομμάτι της pop κουλτούρας από τις 5 Σεπτεμβρίου του 1976 που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του The Muppet Show από το CBS. H επιστροφή των Muppets θα καταγράψει για πρώτη φορά την προσωπική ζωή και τις σχέσεις των ίδιων των Muppets, τόσο στο σπίτι όσο και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Έρωτες, χωρισμοί, κατορθώματα, απογοητεύσεις, επιθυμίες και πάθη. Θα είναι ένα πιο ενήλικο Muppet Show, που απευθύνεται σε «παιδιά» όλων των ηλικιών.

muppets-800

Το πρώτο επεισόδιο θα ξεκινήσει με τη συνάντηση των πρωταγωνιστών, με αφορμή τη δημιουργία ενός καινούριου Muppet Show. Ωστόσο, τα πάντα κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα αν δεν υπογράψει η Miss Piggy, η οποία είναι έξαλλη με τον Kermit, που έκλεισε την Elizabeth Banks, καλεσμένη, στο Up Late with Miss Piggy, το μεταμεσονύχτιο talk-show της, στο οποίο ο Kermit είναι παραγωγός. O Kermit και η Miss Piggy δήλωσαν πως έχουν χωρίσει, αλλά ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί. Ο Kermit μας αποκάλυψε επίσης ότι έχει νέα κοπέλα τη μελαχρινή Denise! Με έντονο το χιούμορ, που αποτελεί σήμα κατατεθέν των Muppets, η νέα σειρά απαντά στο ερώτημα: «Τι συμβαίνει όταν τα Muppets επιστρέφουν σπίτι;»

Την δημιουργία των Bill Prady και Bob Kushell σκηνοθετούν οι Randall Einhorn και Matt Sohn, σε μία παραγωγή που φέρνει καινούργια ενέργεια σ’ ένα αγαπημένο franchise, με το “mockumentary” ύφος να ανανεώνει τα Muppets χωρίς να ξενίζει τους fans. Κλασικά και αγαπημένα, τα Muppets επιστρέφουν για τα καλά και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε στο FOX Life την Τρίτη στις 21:25. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην θεότρελη παρέα.