Μία ιδανική πρόταση για όσους σκέφτονται να περάσουν μαζί με τα παιδιά τους μια Κυριακή αλλιώτικη από τις άλλες, είναι μια έξοδος στο Hard Rock Café Athens. Τις Κυριακές, το Hard Rock Café υποδέχεται γονείς με τα παιδιά τους για να περάσουν μια ευχάριστη μέρα με παιδικές δραστηριότητες και rock ‘n’ roll μουσική.

Μία animateur βρίσκεται στο χώρο από τις 13.30 έως τις 16.30 και ψυχαγωγεί τους μικρούς μας φίλους με face painting, κατασκευές με μπαλόνια, ζωγραφιές καθώς και παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης.

Κάθε παιδάκι παίρνει δώρο ένα σετ ζωγραφικής και μπαλόνια Hard Rock Cafe.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις μοναδικές finger food επιλογές του Hard Rock μέσα από το Bites menu, ροφήματα, χυμούς, και ειδικά για τους μεγάλους της παρέας cocktails από φρέσκα υλικά, αλκοολούχα και μη ποτά.

Παράλληλα, οι γονείς με τα παιδιά τους μπορούν να επισκεφτούν μέχρι το τέλος του χρόνου την έκθεση κοστουμιών Hard Rock Couture, την εμβληματική συλλογή κοστουμιών κάποιων από τους γνωστότερους superstars του κόσμου! Αρκετά κοστούμια θα εντυπωσιάσουν, ίσως περισσότερο τους γονείς, όπως αυτά της Madonna, των Beatles, του Jimi Hendrix, αλλά κάποια άλλα θα τραβήξουν τα βλέμματα όλης της οικογένειας, όπως της Rihanna, της Lady Gaga, του Eros Ramazzoti.Hard Rock Cafe Athens

Στο ίδιο χώρο λειτουργεί και το Rock Shop, το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ Hard Rock Cafe. Όλα τα είδη είναι υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά όλης της συλλογής ρούχων και αξεσουάρ του Hard Rock.

Εκεί θα βρείτε:

Την πρωτότυπη κολεξιόν ρούχων και αξεσουάρ του Hard Rock μόνο για παιδιά με T-shirts, φούτερ, φόρμες, καπέλα, ακόμα και μωρουδίστικα φορμάκια

Τη συλλογή των Roxstars: μια σειρά παιχνιδιών και αντικειμένων αφιερωμένη στους παιδικούς ήρωες HardRock. H συλλογή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το λούτρινο αρκουδάκι Hard Rock (HoodieBear), το παιδικό πιάτο και ποτήρι Roxstars, κλπ.

Είστε έτοιμοι να ροκάρετε οικογενειακώς;

#‎ThisIsHardRock. Ανακαλύψτε τη σελίδα του Hard Rock Café Athens στο Facebook