Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης οργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις με στόχο την  εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

16.10  Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, εκπαιδευτικό σεμινάριο: Στοχεύοντας  τον Μεταβολισμό του Καρκίνου. Τι τον τρέφει; Τι τον σκοτώνει; ΦΑΑΘ (Αγίας Σοφίας 38), 8 μ.μ.

17-18.10  Δωρεάν Κλινική εξέταση σε γυναίκες άνω των 35 ετών στα γραφεία του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ (Γρηγορίου Παλαμά 15).

22.10  Ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Ευόσμου- Κορδελιού (Μ. Αλεξάνδρου 57). 7 μ.μ.

24.10  Φωταγώγηση ΧΑΝΘ, 7:30 μ.μ., πλατεία ΧΑΝΘ μαζί μας live το συγκρότημα Fortissimo. Με ροζ γάντια θα σχηματιστεί το διεθνές σύμβολο πρόληψης του καρκίνου του μαστού, το ανθρώπινο κορδελάκι με σκοπό να αλλάξει η νοοτροπία σε όλες τις γυναίκες και άντρες της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Ελλάδας.

Η Καρδιά της πόλης τον Οκτώβρη «χτυπά» για το Άλμα Ζωής. Το κτίριο της ΧΑΝΘ, φωτίζεται για να αφυπνίσει όλους μας σχετικά με τη σημασία που έχει η έγκαιρη διάγνωση στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Ελάτε να μεταφέρουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα ότι η Πρόληψη – Έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές.

1-31.10  Δωρεάν ενημέρωση Γυναικών με Καρκίνο Μαστού από  έγκριτους πλαστικούς χειρουργούς τον Οκτώβρη.Prosklisi_1014_Final-01

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:

Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης

τ. 2310 285181, i[email protected], www.almazoisthes.gr