Μπορεί να είναι ακόμη Φεβρουάριος, αλλά τα Praktiker σε παρακινούν να ξεκινήσεις από τώρα τη γυμναστική για να είσαι σε φόρμα, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χρόνο!

Επειδή όμως η γυμναστική θέλει παρέα, κάθε μέρα (10:00 – 20:00), έως και το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, η Praktiker διοργανώνει ανοιχτά Fitness Events στα καταστήματά της σε Αθήνα (Ταύρο, Μεταμόρφωση, Αγ. Βαρβάρα, Ελληνικό) και Θεσσαλονίκη, όπου επαγγελματίες γυμναστές θα είναι εκεί και θα σε περιμένουν για να σου δώσουν πρακτικές συμβουλές fitness και ευεξίας, αλλά και για να  δημιουργήσετε το προσωπικό σου πρόγραμμα εκγύμνασης ανάλογα με τις  ανάγκες σου.

Praktiker_ΒαράκιαKettler

Praktiker_ΕλλειπτικόΓυμναστικήςToorx

Επιπλέον, στα Praktiker μπορείς τώρα να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το προσωπικό σου γυμναστήριο στο σπίτι, επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια ποικιλία ειδών γυμναστικής που καλύπτει από απλές έως και πιο απαιτητικές ανάγκες, περιλαμβάνοντας διαδρόμους, ελλειπτικά μηχανήματα, στατικά ποδήλατα, πολυόργανα & πάγκους, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ γυμναστικής. Επιπλέον, μέσα από το site της Praktiker μπορείς να βρεις τα πιο έξυπνα fitness tips για να βάλεις δυναμικά τη γυμναστική στη ζωή σου.

Διαγωνισμός BUY & WIN – Κερδίστε δωρεάν συνεδρίες personal training

Τέλος, με κάθε αγορά σε είδη γυμναστικής αξίας €50, που θα πραγματοποιηθεί έως και τις 27 Φεβρουαρίου, συμμετέχεις αυτόματα σε κλήρωση για δωρεάν συνεδρίες personal training. Συγκεκριμένα, 5 νικητές θα κερδίσουν από 3 δωρεάν επισκέψεις επαγγελματία Personal Trainer στο χώρο τους.

Σε περιμένουμε, έως τις 27/2, σε ένα κατάστημα Praktiker για να γυμναστούμε παρέα!