Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, για μια κοινωφελή εκδήλωση που θα συνδυάζει πρόγραμμα δραστηριοτήτων για όλους και pre-Christmas bazaar.

 

Όλα τα έσοδα της ημέρας θα διατεθούν στο σωματείο “Δεσμός” με σκοπό την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών σε είδη πρώτης ανάγκης και τη γενικότερη ενίσχυση του συλλόγου γονέων παιδιών με σύνδρομο PET «Άγγελοι Γης». 

 

Χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα είδη όπως και επιλεγμένα χορηγούμενα προϊόντα, παράλληλα με μουσικοκινητικά παιχνίδια, ανάγνωση ιστοριών, χειροτεχνίες και παρασκευή γλυκών, δώρα αλλά κυρίως καλή διάθεση, είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που θα μετατρέψουν μικρούς και μεγάλους σε παιδιά, χαρίζοντας μια πρώτη γεύση από Χριστούγεννα.

 

Care, Share & Play λοιπόν, για να μοιραστούμε μεταξύ μας εμπειρίες, να διασκεδάσουμε και να γεμίσουμε τις καρδιές μας αλλά κυρίως τις καρδιές των παιδιών με αγάπη και χαρά!

 

Εθελοντές:

Πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή κατέχουν και οι εθελοντές, καθώς χωρίς τη δική τους στήριξη δεν θα μπορούσε να λάβει σάρκα και οστά αυτή η πρωτοβουλία για μια κίνηση προσφοράς στις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν.

 

Αν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς στο Care, Share & Play και να προσφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέχρι τις 15/11 στο τηλέφωνο 2106838117.

 

Πληροφορίες:

Ημέρα: Σάββατο 29 Νοεμβρίου

Ώρα: 10:30πμ.-09:00μμ.

Χώρος: Πευκών 6 & Καποδιστρίου (ύψος Φιλοθέης)

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2106838117

Email: [email protected]

www.taniabageri.gr

facebook event:  https://www.facebook.com/events/280213445508023/

 

Μάθετε περισσότερα για το έργο του Συλλόγου Γονέων παιδιών με σύνδρομο PET “Άγγελοι Γης” εδώ: http://www.rettgreece.gr/web/