Το φθινόπωρο ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Σας περιμένουμε, από τις 3 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, να απολαύσετε τα πιο fashion denim κομμάτια έως και 30% πιο φθηνά από τις ήδη χαμηλές τιμές.

Το denim, το πιο αγαπημένο trend όλων των εποχών, «καταφθάνει» στο εκπτωτικό χωριό, σαν ένα από τα παγκόσμια, iconic και αυθεντικά κομμάτια μόδας που φοριέται από όλους, πάντα και παντού ανεξάρτητα από τα διάφορα trends κάθε εποχής. Στα καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, θα ανακαλύψετε αμέτρητες shopping επιλογές, βαδίζοντας στα στυλιστικά μονοπάτια αγαπημένων denim icons, όπως η εκρηκτική Marilyn Monroe του τότε αλλά και η σικάτη Kate Middleton του σήμερα.denim-icons

Η Shaeren McKenzie, Marketing Director του McArthurGlen Group, δηλώνει: «Η καμπάνια Denim Icons είναι η γιορτή του denim όπως επίσης και του αυθεντικού fashion style. Η καμπάνια αποδεικνύει ότι το denim είναι διαδεδομένο παγκόσμια. Η ποικιλία των τρόπων που το φοράμε εκφράζει το ποιοι είμαστε και πως αισθανόμαστε – και αυτή είναι η διασκεδαστική πλευρά του Denim. Ως στυλ, δεν μένει ποτέ σταθερό, συνεχώς εξελίσσεται, μένοντας στο προσκήνιο της μόδας. Έχει έντονη προσωπικότητα.»

Δώστε στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα τον αέρα ανανέωσης που χρειάζεται με επιλογές από τα αγαπημένα σας designer brands σε τιμές 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο, και τώρα έως και 30% επιπλέον στα συμμετέχοντα καταστήματα. Μην παραλείψετε να ολοκληρώσετε τη βόλτα σας σε κάποιο από τα καφέ ή εστιατόρια του εκπτωτικού χωριού, παρεά με την οικογένεια και τους φίλους σας!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.